1 Ağustos 2009

Beşiktaş'ın Stoperleri

Beşiktaş'ın şu anki kadrosunda, defansın göbeğindeki Ferrari-Sivok ikilisinin yedeği sakat olan İbrahim Toraman. Onun yedeği ise yok. Takıma adapte olamamış hantal bir Ferrari, çok kart gören bir Sivok, kapasitesi ve her maçtan sonra çektiği ağrılar ortada İbrahim Toraman ile bu takım 3 kulvarda, haftada 2 maçı nasıl çıkartabilir?
Beşiktaş'ın önceliği açıktır ki Delgado'nun yerine takımın pas trafiğini düzenleyecek,çilingir görevi görecek kariyerli bir on numara bulmaktır ama sonraki hedef Bobo'yu satıp Holosko, Nihat ve çok formda bir Nobre gibi alternatifleri olan forvet hattına bir golcü katmak mı olmalıdır yoksa bir oyuncusu sakatlansa diğeri ceza alsa oynatılacak alternatif olmayan stoper bölgesine takviye yapmak mı?

Beşiktaş takımı Ferrari'nin yanına deneyimli ve kuvvetli bir stoper alsa (ismi daha önce geçen Metzelder gibi) Sivok gibi hem ortada hem de stoper mevkiinde çok iyi oynayabilen bir oyuncuyu da Uğur İnceman ve İbrahim Toraman yerine kulübeye sigorta olarak oturtsa Beşiktaş hem Türkiye'de hem Avrupa'da sıkıntı yaşamadan rotasyon yapabilecek bir takım olmaz mı?

Bu ileti Murat Can Zeytinoğlu tarafından hazırlandı.