26 Ağustos 2006

Beşiktaş 3-Konyaspor 1

Alpi sıcağı sıcağına maç sonrası röportajları koymuş:


Benden birkaç not:
* İ. Toraman'ın kırmızı kart görmesi moralimizi bozdu, ilk yarıyı da gayet gerdi. İlk yarının son dakikalarına gelindiğinde toparlanmıştık. Rakibin de kırmızı kart görmesi sayesinde kaçan penaltıya pek üzülmedik galiba.
* İlk İnönü maçında sanki kapalı daha coşkuluydu. Bugün bir coşkusuzluk ve ahenksizlik vardı, yine de fena sayılmazdık. Yeni açık'ın maça yerinde müdahale edici tezahüratları vardı gibi geldi. Sanki kapalı'dan daha iyiydiler bugün. Orada oturan Emre'ye sormalı tabi:)
* Baki Mercimek için hafta içinde soğuk kanlılığıyla teknik ekibin takdirini topladı şeklinde haberler çıktı. Ancak bizi pek mutlu edemiyor. Bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten hatalı pas yüzdesi bu kadar yüksek olabilir mi?
* Gökhan Zan'a ne diyip, heralde ayaklarından öpmek lazım eheheh
* İ.Akın'ın demoralizasyonu sürüyor. Son dakikada girdi, yine gol kaçırdı, maç bitince arkasına bakmadan hemen soyunma odasına yollandı...
* Yeni ceza geliyor. Futbolcular izinsiz pankart açmış. İlk yarıdaki küfürlerden dolayı da ceza artar gibi geliyor.
* Son sosyal mesajımız orman yakanlara: "Ormanları yakanlar cehennemde yanacak" (!)

25 Ağustos 2006

UEFA Rakibimiz CSKA Sofya

BJK resmi sitesi UEFA Kupası 1. turundaki rakibimiz CSKA Sofya'yı böyle tanıtıyor. Hadi arkadaşlar, ben haberi verdim, siz de rakip analizi yapın. Her işi de ben yapmayayım:)
edit: UEFA kuralarının tümü grup grup burada.

hımmm...

Kartal Yuvası'nın haberine göre Tigana, Ricardinho'u kadroya almak istememiş. Yönetimle arasında gerilim çıkmış, tam da maç öncesinde can sıkıcı haber. Şimdi evden çıkıyorum, bu haber ne kadar doğru yanlış bilemicem. Maça üç saat kalmış durumda bu arada. Nette çok hit alan haberlerden birine göre Fenerbahçe yine alay konusu olmuş bu arada...

23 Ağustos 2006

Bir Gaziantep Maçı Videosu daha...

LigTV'den. Alpi'nin marifetiyle. En çok merak ettiğim şeylerden biri futbolcuların birbirleriyle olan diyalogları ya da teknik direktörlerin oyuncularına neler söyledikleridir. Bu video'da birkaç fragman var. Deli İbrahim'in abilik yaptığı bir kaç sahne....

22 Ağustos 2006

Gaziantep maçından kapalı görüntüleri!

Bir başka YouTube kartalı caaatay1903 Sezonun ilk maçındaki kapalı görüntülerini yüklemiş.



eheh biraz sansür var ama yine de görüntüler fena sayılmaz. Bu arada alpi yoğunluğu nedeniyle yazarlık teklifimizi kabul etmedi. Şimdi sıra caaatay1903'te! :)

Ricardinho İstanbul'da!

YouTube kartalı Alpi, Ricardinho'nun ilk açıklamalarını yüklemiş:



Alpi'ye yazarlık teklif etmeye hazırlanıyorum:)

21 Ağustos 2006

Denizlispor maçından notlar...

Yine son dakikaya kadar ayakta tutup, beni deli etse de Beşiktaşımız üçüncü haftayı üç puanla kapatmıştır. Diğer yazarlarımız henüz kendilerine gelemediklerinden, Denizlispor-BJK maçının ilk notlarını ben düşeyim:
1. İbrahim Akın kaçırdığı bu gollerle daha çok yedekte bekler (Ama az önce Rıdvan Dilmen'in dediklerine bakılırsa, belki daha çok oynayıp açılması lazımmış. Ama o da daha sonra Burak'ın sonunun İ.Akın gibi olmamasını diledi!)
2. Bizim takım kontratak yapamaz.
3. 1-0'a yatma hali var. AMA bu sıcak havalarda belki haksızlık yapıyorumdur.
4. Bobo niye oyundan alınır? Acaba yorulduğu için mi? Onun da küstürülmesinden korktum!
5. Gökhan Güleç'ten birşey çıkar mı? Burak ve Gökhan hakemlerle dalaşma eğiliminde... Bu kötü.
6. Baki bir kabus gibi. Ama acaba asıl yerinde oynamadığından mı? Haksızlık etmek de istemem.
7. Bizim maç başlamadan önce Trabzonspor'un G.Antep'e 2-1 yenildiği maçın sonlarını da seyrettim. Sanırım BJK ile TS'nin kaderleri birbirine epey benziyor. İyi oyuncular var ama takım olamıyorlar. Beşiktaşımız bu yıl bu kaderden kurtulabilir. TS'nin işi ise zor gözüküyor. Trabzon'da doğmuş olmaktan dolayı TS'ye arada bir sempatiyle bakarım. Yalan yok:)
8. Bu Fenerbahçelilerin başka takımlardan insanlara saygısı yok. Ne yazık ki bugün en yakın arkadaşımı bir kez daha kovdum maç sırasında ve onun şahsında FB'lilerin böyle bir yapıya sahip olduklarına artık iyice inandım.

Efendim benden maç notları böyle olur. İşin ehli olanlar hele bir gelsin:)