21 Nisan 2018

" Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi tatil edildi/ Istanbul derby postponed after Beşiktaş manager gets hit in head


A derby between Istanbul football giants Fenerbahçe and Besiktaş was postponed by the referee on April 19 after the visiting manager was injured by objects flung from the stands.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı ağırladığı maçta rakip takımın teknik direktörü Şenol Güneş'i yaralayan taraftar, sahaya çakmak attığını söyledi.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda siyah- beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş’i başından yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan S.D, ifadesinde, “Kalabalığa kapıldım, gaza geldim, cebimdeki çakmağı çıkartıp attım.” dediği öne sürüldü.


Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 berabere biten ilk maçın rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maç çıkan olaylar yüzünden 57. dakikadan itibaren tatil edildi. Tolga Zengin ile yedek kulübesinin arkasındaki taraftarlar arasında başlayan gerginlik Şenol Güneş'in kafasına gelen yabancı madde ile büyüdü. Bu gelişme sonrasında Mete Kalkavan soyunma odasına gitti. Daha sonra Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldığı ve tecrübeli hocanın hastaneye götürüldü öğrenildi.


Ziraat Türkiye Kupası'nın 57. dakikasında saha karıştı. Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin taraftarlarla tartıştı. Bu sırada Şenol Güneş'in kafasına bir cisim geldi. Güneş başını tuttu. Beşiktaş takımı koridora girdi. Maçın tatil edildiği ifade edildi. Derbiyle ilgili kararı TFF verecek.


Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi geride kaldı, tartışmaları ise tüm hızıyla sürüyor...