17 Aralık 2016

"Kasımpaşa: 2 - Beşiktaş: 1

Kasımpaşa: 2 - Beşiktaş: 1 | MAÇ SONUCU
Habertürk
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa 1-0 geriye düştüğü maçta Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Öte yandan Beşiktaş bu sezon ilk kez yenildi. Maçın detayları HTSPOR ARENA'da... 17 Aralık 2016 Cumartesi, 10:34:49 Güncelleme: 21:24:44 HABERTURK.
Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş / MAÇIN ÖZETİHürriyet
Kasımpaşa unvan söktüFotomaç
Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş ÖZET ( Kasımpaşa ,BJK Maç Skoru Golleri ve Özeti )Türkiye
Mynet Haber -Eurosport.com.tr -Spor3.com -Internet Haber

"UEFA güvenliğin sağlanacağına emin: Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi iç saha maçları başka bir yere alınmayacak

UEFA, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin iç sahada oynayacakları Avrupa Ligi maçlarının başka bir yere taşınıp taşınmayacağına dair tartışmalara nokta koydu.

15 Aralık 2016

Beşiktaş 2-1 Kayserispor


Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın tribün geliri, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşenlerin ailelerine bağışlanacak.

13 Aralık 2016

"Be'er Sheva' draws Beşiktaş next in the Europa League


Be'er Sheva' draws Beşiktaş next in the Europa League
It was outside Beşiktaş's home stadium that Kurdish extremists carried out a deadly suicide bombing on Saturday night. The first game is scheduled for 

"Çarşı'dan teröre tepki yürüyüşü!

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısına tepki göstermek için flaş bir karara imza attı.

"Thousands of Turkish football fans march to condemn Beşiktaş terror attack

Thousands of Turkish football fans marched on Dec. 12 in condemnation of the Dec. 10 twin bombings in Istanbul’s Beşiktaş district, which claimed 44 lives and wounded hundreds.

11 Aralık 2016

"Beşiktaş: Çalışanımız şehit oldu

Beşiktaş Kulübü terör saldırısında Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

"Türk futbolunun unutulmaz kadroları

Futbol, tüm Türkiye'de milyonlarca sporseverin en büyük tutkusu... 120 yılı aşan bir mazisi bulunan Türk futbolundan bugüne dek binlerce futbolcu geldi geçti. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da forma giyenler başta olmak üzere pekçoğu hafızalara kazındı ve unutulmadı. 'ayaktakileroturanlar' adlı internet sitesi, futbolun yanı sıra, basketbol, voleybol ve diğer spor dallarından binlerce takım kadrosunu bir araya getirdi. İşte o kadrolardan bazıları...

"Şenol Güneş: 'Birilerinin yardımıyla maç alacaksak...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçta hak ettikleri üç puanı aldıklarını belirtti.

Beşiktaş 2-1 Bursaspor
Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini penaltılardan Cenk Tosun (Dk.53 ve 65) atarken, Bursaspor'un tek sayısını 90+1'de Emre Taşdemir kaydetti. Bursaspor yedek kulübesinde olan Sercan Yıldırım 90+3. dakikada hakeme gösterdiği tepkiler sonrasında kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 32 yaptı ve aynı puana sahip olan lider Medipol Başakşehir'in ardından ikinci sırada yer aldı. Bursaspor ise 24 puanda kaldı.