10 Mayıs 2007

Fortis'çiyiz.

1997-1998 sezonundan itibaren hasret olduğumuz kupaya son 2 sezondur güle oynaya ulaştık..22 yaşındayım şu 22 yılda Beşiktaş'ın Gordon Milne dönemi dışında böyle arka arkaya kupalar aldığı 2 yıl hatırlayamadım..alışık değiliz aslında böyle kupaydı şampiyonluktu sevinçlere biz..22 yılda 5 şampiyonluk görmüşüm..alıştırmış Kartalım beni hüzünlere:)

Dün izleyemedim maçı..arkadaş haber etti kupayı aldığımızı..hafif bi burukluk oldu içimde..şöyle 1 dakika falan..son 5-6 günde çok inişler yaşadık..aslında kupayı alacağımızdan bile şüphem vardı..malumunuz takım Genç..biz Taraftarlar hala şoku atlatamamışken o Genç topçular kim bilir hangi ruh halindeydiler..hele bir de Monsieur'müzün zamansız açıklamalarını düşünürsek..bu moral ortamında 1-0'lık galibiyet herhalde makul bi sonuç..zaten aboneyiz 1-0'a..neyse..

Ankaraspor maçını iple çekiyorum..son kez bi bağıralım..gerçi kapalı alt febe ''seyircilerine'' özenmeye başladı iyice..mal gibi hissediyorum bazen kendimi kapalı alt'ın o çekirdekçi ortamında bağırırken!

Hayırlısıyla bitsin şu sezon..en az kayıpla..her açıdan..


Öyle bir sevgi ki görün de bakın
Kartalım seninle uçmak çok yakın
Unuttum desem de inanma sakın
Silinmez yazıyla yazdım kalbime!

7 Mayıs 2007

Sil baştan!

Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana sezon sonu görevi bırakacağını başkan Yıldırım Demirören'e resmen bildirdi ve tazminat istemediğini de açıkladı.

LİG TV'nin haberine göre Başkan Demirören'le görüşen Tigana'nın "Bir yıllık daha sözleşmeme rağmen sezon sonunda kesin olarak ayrılacağım. Sizden de hiçbir tazminat bedeli istemiyorum. Sizin de böyle bir talepde bulunmayacağınıza inanıyorum. Burada çok yıprandım ve yıpratıldım" dediği öğrenildi. Demirören'in de "Hizmetlerinize teşekkür ediyorum.Ancak bu kararınızı Fortis Türkiye kupası Finali'nde karşılaşacağımız Kayseri Erciyesspor maçı sonrası açıklayın. Eğer daha önce açıklarsanız tüm konsantremiz bozulur. Bu maç sonrası basın toplantısı düzenleyin ve kararınızı kamuoyuna bildirin" karşılığını verdiği belirtildi.

kaynak: Ligtv.com.tr

Ne diyelim bilmem ki..yeni hoca gelicek..tekrar sil baştan kadro..O'nu beğenmicek bunu istemicek şunu alalım dicek..yeni sistem alışma dönemi uyum süreci olan yine ''bizlere'' olacak..

Sabır..sabır..sabır..sabır taşı da çatlar biyerden sonra..unutmayıN!