29 Ekim 2016

"Beşiktaşlı futbolcular Caner'i unutmadı

Beşiktaşlı futbolcular deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maç öncesinde sakatlığı bulunan milli yıldızı unutmadı.

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig 9. hafta açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

24 Ekim 2016

"Beşiktaş'ın Napoli zaferi İtalya'yı salladı!

Beşiktaş'ın, 242 milyon Euro'luk değeriyle UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en pahalı takımları arasında yer alan Napoli'yi rakip sahada devirmesi İtalya'da da günün olayı oldu.

23 Ekim 2016

Napoli 2-3 Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 3. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Avrupa maçlarında 18 maçtır evinde yenilmeyen İtalyan ekibi Napoli'yi 3-2 mağlup ederek tarihinden ilk kez İtalyan temsilcisini yendi. San Paolo'da oynanan mücadelede ev sahibi Napoli'nin gollerini 30. dakikada Mertens ve 69. dakikada Gabbiadini atarken temsilcimiz Beşiktaş'a galibiyeti getiren gollerini 12. dakikada Adriano ve 38. ve 86. dakikalarda Aboubakar kaydetti. Bu sonucun ardından temsilcimiz Beşiktaş puanını 5 yapıp grupta ikinci sıraya yükselirken, Napoli 6 puanda lider olarak kaldı.

[2016/10/19] 6. 19 ekim 2016 napoli beşiktaş maçı
tek soyleyecegim sey su:

maci ingiliz kanalindan seyrediyordum. ingiliz yorumcularin aboubakarin 2. golunden sonra acaba ofsayt mi degil mi diye tartisirken soyledikleri sey suydu: "napoli'nin bu macta kazandigi iki sacma penaltidan sonra herhangi bir karara itiraz etme gibi bir hakki yok"

Cameroon forward Vincent Aboubakar hit a brace as Ricardo Quaresma-inspired Beşiktaş ended Napoli’s dreams of making Champions League history with a 3-2 win at the San Paolo on Oct. 19