27 Kasım 2015

"‘Uçak krizi’ tribünlere de yansıdı: Rus taraftarlar, Beşiktaş maçında ‘Hainler’ pankartı açtı

Eurocup’ta mücadele eden Beşiktaş Sompo Japan basketbol takımının, Rusya’da Avtodor Saratov’a konuk olduğu maçta ‘Hainler‘ pankartları açıldı. Türkiye’nin hava sınırını ihlal ettiği gerekçesiyle bir Rus savaş uçağını vurması sonrası iki ülke arasında başlayan gerginlik spora da yansıdı. Bu akşam Rusya’da oynanan ve Avtodor Saratov’un Beşiktaş’ı 93-83 yendiği maçta, tribünün bir bir bölümü yaklaşık 20-30 metre uzunluğundaki dev bir pankartla kapatıldı. Rusça […]

"Avtodor: 93 - Beşiktaş Sompo Japan: 83

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nın 7. haftasındaki E Grubu mücadelesinde Beşiktaş Sompo Japan, Rusya deplasmanında Avtodor'a 93-83 mağlup oldu. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim tribünlere de yansırken Rus taraftarlar Rusça ve Türkçe 'hainler' yazılı bir pankart açtı.

"Beşiktaş 2-0 Skenderbeu

Beşiktaş 2-0 Skenderbeu
UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Beşiktaş, Arnavut ekibi Skenderbeu’yu Cenk Tosun'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Beşiktaş H Grubu'nda 9 puanla liderliği yükseldi. Arnavutluk ekibi Skenderbeu ise 3 puanla grubun son sırasına demir attı.

26 Kasım 2015

Futbol infografikleri yayınlayan Sporticos.com (@sporticoscom)

FireShot Capture 52 - Sporticos.com - futbol istatistiği infografikleri._ - https___sporticos.com_tr


Yayıncı şöyle diyor:
Tüm sporseverlere ulaşmak istediğimiz Sporticos.com üzerinde futbol infografikleri yayınlıyoruz, ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu görselleri sitenizde veya sosyal medya hesaplarınızdaki paylaşımlarınızda kullanabilirsiniz.
BETA süreci devam eden çalışmada başlangıç olarak, Türkçe’nin yer aldığı 8 farklı dilde ve Süper Lig ile PTT 1.Lig’in de yer aldığı 60’tan fazla ligden tüm takımlar ve futbolcuların bilgilerini bulabilirsiniz. Yazılarınızı zenginleştirecek bu görsellerin sitenizin takipçilerinin de ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

https://sporticos.com/

"Potanın Kartalları Rusya’da buz kesti

Beşiktaş Sompo Japan, ULEB Kupası E Grubu karşılaşmasında Saratov Avtodor’a yenildi.

25 Kasım 2015

"Beşiktaş'ın son 14 yıldaki en golcü ismi Gomez oldu

Beşiktaş'ın son 14 yıldaki en golcü ismi Gomez oldu
Milliyet
Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Mario Gomez, Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar attığı 9 golle, 12. maçlar itibarıyla siyah-beyazlı ekibin son 14 sezondaki en golcü oyuncusu oldu. İstanbul (AA). 23 Kasım 2015 - 11:29 | Son Güncelleme: 23.11.2015 - 11:33 |.
Beşiktaş 2 - 0 SivassporHürriyet
Kartal'ın 7 harikası!NTVSpor.net
Mario Gomez, Demba Ba'yı solladıHABERTURK
TrtSpor -Spor3.com -Haberler
307 haber makalesinin tümü »

23 Kasım 2015

"Beşiktaş taraftarı transfer oldu

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü taraftarlarından 15’i Azerbaycan’ın Qabala kulübünün seyircilerine tezahürat dersi veriyor. Grubun lideri Sedat Özdemir “Azeri futbolseverlere tezahürat konusunda ders veriyoruz” dedi.

"Beşiktaş 2 - 0 Sivasspor

Beşiktaş 2 - 0 Sivasspor
Beşiktaş liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe'den 24 saat sonra geri aldı. Siyah beyazlıları Sivasspor karşısında galibiyete taşıyan golleri 44. dakikada penaltıdan Mario Gomez ve uzatma dakikalarında Oğuzhan attı. Siyah beyazlılar bu galibiyetle puanını 29'a taşırken 'Yiğido' 9 puanda ve 16. sırada kaldı.