5 Mart 2016

"Gordon Milne: 'Besiktas was a fairytale'

Gordon Milne: 'Besiktas was a fairytale'
“I was a bit disappointed for Besiktas,” Milne said after the Fenerbahce defeat “but” he added, “hopefully Besiktas can be successful at the end of the .

4 Mart 2016

"Torku Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Torku Konyaspor 1-0 Beşiktaş
Beşiktaş, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında evinde 2-1 yenildiği Torku Konyaspor'a deplasmanda da 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Torku Arena Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibine galibiyeti getiren golü 84. dakikada Alban Meha kaydetti. Bu sonuçla Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 19-20-21 Nisan tarihlerinde oynanacak yarı final mücadelesinde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Torku Konyaspor 1988-89 sezonunda sonra ilk kez Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale kaldı

3 Mart 2016

"Beşiktaş deplasmanda ligin en iyi takımı

Beşiktaş deplasmanda ligin en iyi takımı
Habertürk
Ligde şu ana dek 51 puan toplayan ve maç eksiğine rağmen zirvede yer alan Beşiktaş ise deplasman performansıyla da lider durumda bulunuyor. Dış sahada 9 kez rakiplerine konuk olan siyah-beyazlı ekip, 7 galibiyet ve 2 beraberlikle 23 topladı. Beşiktaş ...
F.Bahçe, Beşiktaş derbisine hazırlanıyorMilliyet
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman? BJK FB Derbisi Saat Kaçta?Canlı Haber
Biri evinin kralı... Diğeri deplasman fatihi...NTVSpor.net
Akşam -Haber3.com
169 haber makalesinin tümü »

"Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliğini Mario Gomez'in golüyle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 51'e yükselten siyah beyazlı takım, 1 maç eksiğine karşın 50 puanlı Fenerbahçe'yi geçip zirveye çıktı.

"Beşiktaş'tan Vodafone Arena için 2 flaş karar!

Beşiktaş'ta, inşaatı süren Vodafone Arena için geri sayım sürerken, yönetim kurulu, taraftarları çok yakından ilgilendiren 2 karar aldı.

2 Mart 2016

"Beşiktaş 3-1 Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta kapanış mücadelesinde Beşiktaş, evinde Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini 29'da Atiba Hutchinson, 36 ve 70. dakikalarda Mario Gomez kaydetti. Konuk ekibin golü ise 89. dakikada Anel Hadzic'ten geldi. Bu sonucun ardından Siyah-beyazlılar, 55 puanla lider durumda olan Fenerbahçe'nin ardından 1 maç eksikle puanını 54'e çıkartırken konuk ekip Eskişehirspor, 17 puanda son sırada kaldı.

29 Şubat 2016

"Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş

Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig'de şampiyon yarışı yapan iki takımın mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Volkan Şen ve 82. dakikada Nani kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 53 yaparak tekrar liderlik koltuğuna otururken, bir maçı eksik olan Beşiktaş 51 puanda kaldı ve ikinci sıraya geriledi. Sarı-lacivertli ekip sahasında oynadığı son 36 derbi maçı kaybetmedi.


[2016/02/29] 11. 29 şubat 2016 fenerbahçe beşiktaş maçı
fanatik galatasaray'lı olduğumu söyleyerek sözlerime başlayayım. ne eziyor lan fenerbahçe. beşiktaş hakem hakem diye ağlamasın diye fener'in hakkını da bir güzel yiyor cüneyt çakır. maçın hakkı şu an için 4-0 filandı.

edit: beşiktaş'lı arkadaşların ezilmedik ulan ezilmedik mesajlarına ithafen; adamlar çıkarmış yüzünüze yüzünüze vuruyor daha neyi anlatıyorsunuz.

"Beşiktaş 71-78 Fenerbahçe

Beşiktaş 71-78 Fenerbahçe
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. hafta derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş'ı 78 - 71 mağlup etti.

"Beşiktaş 1-0 Mersin İdman Yurdu

Spor Toto Süper Lig'de erteleme maçında sis yüzünden 35 dakika geç başlayan karşılaşmada Beşiktaş sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yendi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş'a altın değerinde 3 puanı getiren golü 74. dakikada frikikten Sosa kaydetti. Bu sonucun ardından bir maçı eksik olan Beşiktaş puanını 48 yaparak, 49 puanlı Fenerbahçe'ye iyice yaklaştı, Mersin İdman Yurdu ise 17 puanda kaldı.

"Medipol Başakşehir 2-2 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçta Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada turuncu lacivertlilerin gollerini 25. dakikada Edin Visca, 54. dakikada da Mahmut Tekdemir atarken, siyah beyazlıların golleri ise, 78. dakikada Cenk Tosun, 83. dakikada Atiba Hutchinson'dan geldi. Beşiktaş bu sonuçla puanını 45'e yükseltirken, Medipol Başakşehir de 35 puanla haftayı kapattı.

Beşiktaş kâbustan geç uyandı
Eurosport.com.tr
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, 2-0 geri düştüğü maçta Medipol Başakşehir'le 2-2 berabere kalarak ligde 5 maç sonra sonra puan kaybetti. Üst üste 3. beraberliğini alan ev sahibi, Edin Visca ve Mahmut Tekdemir'in golleriyle 2-0 öne geçerken, maçı ...
Böyle tribün görülmedi!Milliyet
Kartal 5 maç sonra!NTVSpor.net
Başakşehir-Beşiktaş maçı hakem yorumuHabertürk
Fotomaç -S HABER -Beşer Haber
402 haber makalesinin tümü »