31 Mayıs 2017

"Şampiyonluk Öyküsü - 1: 10 milyon da verse Fenerbahçe'de kalmam

2015-16’yı şampiyon kapatan Beşiktaş, yeni sezona da transfer bombasıyla giriş yaptı. F.Bahçe ile efsaneleşen milli sağ bek Gökhan Gönül’ü renklerine bağlayarak, camiasının moralini iyice zirveye çıkarırken, rakiplerine de psikolojik üstünlük kurdu.

"Beşiktaş Anadolu Efes'e fark attı! Avantajı kaptı...

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Beşiktaş Sompo Japan, sahasında Anadolu Efes'i 90-71 yendi ve seride 1-0 öne geçti.

30 Mayıs 2017

"İngiliz Büyükelçi'nin Beşiktaş mesajı: Bu da mı tesadüf?

İngiltere İstanbul Büyükelçisi Richard Moore, Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş'ı tebrik etti. Büyükelçi, elçilik konutuna Beşiktaş bayrağı asarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlarken, Türkiye'de görev yaptığı 6 yılın 5'inde Beşiktaş'ın şampiyon olmasını "Bu da mı tesadüf? Manidar değil mi" mesajıyla paylaştı.

"Besiktas clinch 15th Turkish League title and right to wear coveted third star

Besiktas clinch 15th Turkish League title and right to wear coveted third star
Defending Turkish league champions Besiktas clinched the title for the 15th time after beating Gaziantepspor 4-0 away in the penultimate week of the

"‘Tam da size sallıyordum’: Beşiktaşlı futbolcular, Şenol Güneş’in basın toplantısını ‘bastı’

Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısı siyah-beyazlı futbolcuların baskınına uğradı.

Üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanarak üçüncü yıldızı takan Beşiktaş'ta Gaziantep zaferi sonrası muhteşem bir sevinç yaşandı.

Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, "Bu camiaya bu şampiyonluk yakıştı. Ben de onlardan bir parçayım. Gölün bir damlasıyım" dedi.
Süper Lig'in 33'üncü haftasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden lider Beşiktaş bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Beşiktaş, daziantep’te ligin bitimine bir hafta kalarak şampiyonluğunu ilan ederken bir çok ilke de imza atıldı.

"A'dan Z'ye Beşiktaş'ın şampiyonluğu!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yenen Beşiktaş ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İşte Beşiktaş'ın şampiyonluk hikayesi...