1 Haziran 2013

"Bakanlık, Gençlik Spor Müdürlüğü’nden izin alınmadan İnönü Stadı’nda yıkıma başlanamayacağına hükmetti.

Bakanlıktan yıkıma izin çıkmadıBakanlık, Gençlik Spor Müdürlüğü’nden izin alınmadan İnönü Stadı’nda yıkıma başlanamayacağına hükmetti.

31 Mayıs 2013

Serdal Adalı: Borcu neyle ödedin?

Borcu neyle ödedin?Serdal Adalı Başkan Orman’ın ‘Borcumuz 150 milyon azaldı’ sözlerine tepki gösterdi.

ahahahah Bakanlık izin vermiyor, İnönü Stadı yıkılamıyor!

Bakanlık izin vermiyor, İnönü Stadı yıkılamıyor!Beşiktaş'ta kötü haber Bakanlık'tan geldi... Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yıkımına 2 Haziran Pazar günü başlayacaklarını açıklamıştı ama bu karara Bakanlık karşı çıktı... Sebebi ise; stadın ihaleye çıkarılmamış olmadı.

28 Mayıs 2013

fikret orman vs serdal adalı- ekşi sözlük

fikret ormanin kazanmasi neredeyse kesindir.

ancak bu bile serdar adaliya destek veren kitleyi gormezden gelmemi engellemiyor. tupcuyu 4 donem baskan secen bu kitle, fikret ormani 1.5 yildaki sadece futbol takimi odakli basarisizlik ile yargiliyor. gecen yil camia tek bir isim altinda birlesmeli diyen serdal adalinin, bu yil samimiyetsizce camiayi bolmeye calismasini gormuyor. 

serdal adalı- ekşi sözlük

stad yıkılmasın, transfer yapılmasın, teknik direktör ile anlaşılmasın diye buyurmuş. hiç bir şey daha demiyorum. bu adam seçilirse benim beşiktaş'ımdan geriye eser kalmaz. ibrahim altınsay ile çalışacakmış ya diyenlere gülüyorum, ibrahim altınsay sırf adalı başkan olmasın diye aday olacak bir adam. adalı ile altınsay'ın birlikte çalışması demek rte'nin chp'nin ya da kılıçdaroğlu'nun akp'nin listesinde yer alması demektir. beşiktaş kongresinde iki zıt görüşün temsilcisi bu karakterler. 

27 Mayıs 2013

"Beşiktaş ile Samet Aybaba'nın yolları resmen ayrıldı

Beşiktaş ile Samet Aybaba'nın yolları resmen ayrıldıBeşiktaş'ta, Samet Aybaba dönemi resmen sona erdi. Siyah beyazlı takım, KAP'a yaptığı açıklamada sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini belirtti. Açıklamada Samet Aybaba'nın alacağı olan 1.550.000.TL'nin 10 taksitte ödeneceği belirtildi.

Beşiktaşın yeni hocası yabancı olacakmış...

Orman: Yeni hocamız yabancı olacakBeşiktaş Başkanı Fikret Orman, kritik seçim öncesinde Kanaltürk'ün Top Bizde programına konuk oldu. Teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulunan Orman; "Zico Beşiktaş'ın kesinlikle hocası olmayacak. Büyük bir ihtimalle yabancı bir hoca olacak" dedi..