11 Aralık 2006

Beşiktaş: 2 - Kayserispor 1

Maçın özeti...


Ben bir eşşeklik ettim, maçı ilk yarısından sonra terk ettim. Taraftarlıkla ilgili sorunlarım olduğunun farkındayım ama bu kötü futbola daha fazla dayanamadım. Arkadaşlarımla kağıt oynamayı tercih ettim bu sefer. Hoş ben cafe'ye vardığımda arkadaşların bir kısmı gitmiş olduğundan bir dörtlü de olmadı, öyle kaldık ortada:)

Efendim, öyle anlaşılıyor ki yeni Sergen'imiz bulundu. Takımda başka yaratıcı oyuncu olmayınca artık Rico Paşa günündeyse gün kurtarılacak, yoksa yine hüsran olacak... Tabi bu arada belki birşeyler düzelir, Tigana paşa yeni varyasyonlar dener, Burak ve İbrahim Akın saçmalamayı bırakır, Kleberson aklını başına toplar, Nobre gol atmaya başlar ya da yeni gelecek bilmem kaç tane oyuncu yeni bir renk katabilir takıma ama yoksa böyle 2-5.lik arasında sürünür gideriz....

Biz taraftar olarak görevimizi yapıyoruz, takım da görevini yapmalı. Stadyumdan ayrılırken Beşiktaşımızın kazanabileceğini biliyordum ama böyle kötü futbolla, son dakikalaya kadar gerginlikle maç kazanmaktan da bıktım. Eğer hakem o penaltıyı verse ve bir sıfır yenik duruma düşseydik, belki durumlar çok daha vahim olabilecekti. Ya da ilk golümüzden hemen önce Serdar'ın yaptığı şey faül olarak değerlendirilseydi...Neyse, bir sezon bitti, hayırlı olsun herşeye rağmen:)