27 Ağustos 2013

"Slaven Bilic given ‘no smoking’ warning by Turkish Football Federation

The Turkish Football Federation (TFF) has warned Beşiktaş that it will fine Croatian coach Slaven Bilic if he smokes during a game again.
Enhanced by Zemanta

"TFF'den Beşiktaş'a sigara uyarısı

TFF'den Beşiktaş'a sigara uyarısıTFF, Beşiktaş Kulübü'nü uyararak Slaven Biliç'in yedek kulübesinde ve tribünde sigara içtiğinin tespit edildiğini ve yasaya uyulması gerektiğini bildirdi.

ROK anıracak: ""Beşiktaş şampiyon olursa anırırım"

"Beşiktaş şampiyon olursa anırırım" | HABER RAPORU

SON HABERLER – Beyaz TV'de Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını değerlendiren Rasim Ozan Kütahyalı, 'Eğer Beşiktaş şampiyon olursa burada çıkar anırırım'…

"Kayseri Erciyesspor Beşiktaş maçı özeti golleri izle 2-4

Kayseri Erciyesspor Beşiktaş maçı özeti golleri izle 2-4 (Beşiktaş...
Star Gazete
Süper ligde 2. haftanın son maçında Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'u 4-2 yendi. Beşiktaş Kayseri Erciyesspor maçı özet görüntüleri ve video görüntüleri tüm detaylar burada sizlerle. İşte Kayseri Erciyes Beşiktaş maçının sonucu ve tüm analizi. Süper ligde 2.
Kayseri Erciyesspor 2-4 Beşiktaş golleri, özeti ve tüm ayrıntılar
Beşiktaş 144 hafta sonra lider
Beşiktaş yıllar sonra lider oldu!

Enhanced by Zemanta

26 Ağustos 2013

ekşi sözlük'te: alen markaryan maddesi...

arkadaşını satamazsın

cem yakiskan: sene 1996’ydı. inönü stadı’nın kapalı tribününde bir set var o zaman. bütün çarşı o setin üzerinde. emniyet dedi ki: “bu iş böyle olmaz, bir sözcü seçin, setin üzerine o çıksın.” çarşı çok kimlikli bir yapı. alen ermenidir. bu mozaiği göstermek adına “setin üzerine alen çıksın” dedik. alen’i çıkarma sebebimiz de bu zaten. oysa bu işi ondan çok daha iyi yapabilecek insanlar vardı. alen kendisini çok zeki, nitelikli filan zannediyor. yazar oldum havasında. hatta beşiktaş’a yönetici de olacağım diye dolaşıyormuş. öyle hayallere kapılmasın. onu kimse yönetici yapmaz.......