6 Haziran 2008

Nuri Şahin geliyor mu?

Hürriyet'e göre iş bitmiş bile. Beklemedeyim.

Nuri Şahin Kartal'da
6 Haziran 2008
Nuri Şahin Kartal'da
Chelsea ile Arsenal’in peşinde koştuğu ve her iki ayağını kullanabilen milli futbolcu, "Özlemini çektiğim Beşiktaş formasına kavuşacağım için çok mutluyum" dedi.

TRANSFER döneminde savunmasını güçlendiren Beşiktaş, sürpriz bir atak yaparak kadrosunu gurbetçi Nuri Şahin’le zenginleştirdi. Başkanı Yıldırım Demirören, yeni sezonda başarıya ulaşmak için teknik direktör Ertuğrul Sağlamın ısrarla takımda görmek istediği Nuri Şahin’in işini bitirdi.

5 Haziran 2008

Çarşı'nın ardından - III

Oportunistlerin çıkması gecikmedi. Bari kendinize yeni isim bulsanız?



İşte yeni Çarşı!

Çarşı Grubu kendini feshettiğini açıkladığından beri senaryoların ardı arkası kesilmiyor. Taraftarlar arasında siyasi görüş farklılıklarından dolayı kavgalar çıktığı söyleniyor....
.........
ARTIK BUNLAR OLMAYACAK

  • ÇARŞI’nın A harfinin simgelediği anarşistin A’sı kullanılmayacak.
  • Siyasi simge içeren pankart açılmayacak, slogan atılmayacak.
  • Hiç kimse kulübe üye olmayacak. Üyelikleri bulunanların üyeliklerini dondurmaları planlanıyor.
  • Tribünlere semt pankartları asılmayacak.
  • “Şarabı da içeriz, esrarı da çekeriz”, “Allah belamızı versin” şeklindeki tezahüratlar son bulacak.
    (Akşam)

  • BUNLARIN OLMAYACAĞI BİR ÇARŞI, TRİBÜNLERİN MİLLİYETÇİLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLMESİ DEMEKTİR. OYSA ÇARŞI'YI FARKLI KILAN, SOL RENGİNE RAĞMEN İÇİNDE BARINDIRDIĞI HETEROJENLİKTİ...

    4 Haziran 2008

    Yöneticiler konuşuyor/kendilerini savunuyor...

    Sağlam: Yerden yere vuruluyoruz
    A.A. 4 Haziran 2008

    Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, herkesin yüzyılın takımı ilan ettiği Fenerbahçe ile ligi aynı puanda bitirdiklerini, buna rağmen kendilerinin ağır eleştirilere maruz kaldığını, Fenerbahçe'nin ise yüceltildiğini söyledi.

    Sağlam konuşmanın devamında güzel şeyler de diyor ama yukarıdaki argümanı pek de sağlam değil. Birinciliğe yükseldiğimiz zaman bile şampiyon olabileceğimize inanamıyorsak bu sizin sorununuz. Ayrıca her iki maçta FB'ye yenilip bizi rezil ettiniz. Elinize sağlık.

    Demirören: Beşiktaşlılar'ın karşı çıkması içimi acıttı
    4 Haziran 2008

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, stat projeleri ile ilgili tüm prosedürleri yerine getirdiklerini ve artık son onayı beklediklerini söyledi.

    Önceki icraatlerinize binanen size güvenemiyoruz....Yoksa daha yeni, güzel bir stat niye hoşumuza gitmesin..

    ve eski yöneticilerden Kolot'ın saçmalamaları:
    Kolot'tan bomba açıklamalar

    3 Haziran 2008

    Kesinleşen iki transfer: Sivok&Seriç

    Sivok ve Seric tamam
    3 Haziran 2008
    Sivok ve Seric tamam
    Beşiktaş, Sivok için Udinese’ye bonservis ücreti olarak 4 milyon 700 bin Euro, Çek futbolcuya da yıllık 800 bin Euro ödeyecek. Seric’e de 200 bini peşin toplam 950 bin Euro garanti para verecek.

    BEŞİKTAŞ, İtalya’nın Udinese takımından transfer ettiği Çek futbolcu Tomas Sivok ile Yunanistan’ın Panathinaikos takımından alınan Hırvat asıllı Avustralyalı Anthony Seriç’in bonservis ve oyunculara ödenecek ücretlerle ilgili bilgileri borsaya bildirdi.

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Tomas Sivok ve Anthony Seriç’le ilgili olarak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderilen bilgilendirme yazısında şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz, Udinese Calcio’da forma giyen Tomas Sivok’un transferi konusunda kendisi ve kulübü ile aşağıdaki şartlarda 4 yıl artı 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır..............

    1 Haziran 2008

    Tomas Sivok Beşiktaş'ta...

    FIFA sitesinde de yayınlandığına göre Tomas Sivok'un kadromuza dahil olmuş olduğu ilan edilebilir. Hayırlı olsun efendim.


    Tomas Sivok moves to Besiktas on 4-year-contract
    International Herald Tribune - France
    AP PRAGUE, Czech Republic: Czech Republic defender Tomas Sivok signed a four-year contract with Turkey's Besiktas. The 24-year-old Sivok was previously on....

    Sivok set for Besitkas move
    Fifa.com - USA
    Czech international footballer Tomas Sivok confirmed Saturday he has agreed to transfer to Turkish club Besiktas from Italy's Udinese....