28 Ekim 2017

"Son Şampiyon Beşiktaş’ın Ligde Geçen Seneyi Aradığının 7 Kanıtı


Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu yıl ligde istediği form grafiğini bir türlü yakalayamadı. 9 haftada topladığı 15 puan ile lider Galatasaray’ın 8 puan gerisinde bulunan Siyah-beyazlılar geçen yılı adeta mumla arıyor. Ligde 4 maçtır galip gelemeyen Kara-kartal’ın yoğun bir şekilde eleştirilmemesinin nedeni ise Avrupa’da gösterdiği performans. Dünyanın en elit turnuvalarının başında gelen Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta 9 puan alan Şenol Güneş’in öğrencilerine yapılan en büyük tenkit ise lig ile Avrupa maçlarında aynı motivasyonla mücadele etmedikleri yönünde. Son şampiyon Beşiktaş’ın geçen yılın performans olarak çok gerisinde olduğunu kanıtlayan 7 maddeyi sıraladık.

1. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş 9 hafta sonunda 21 puan ile 2.sırada yer alırken, bu sezon ise yalnızca 15 puan toplayarak kendine 7.sırada yer buldu.

"Beşiktaş evinde Gora'yı yendi! 2'de 2 yaptı...


Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta mücadelesinde Polonya ekibi Stelmet Zielona Gora'yı 65 - 60 mağlup etti. Temsilcimiz grupta üst üste 2. galibiyetini alırken, Stelmet Zielona Gora ise 2. kez yenildi.

"İşte Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçının hikayesi


Süper Lig'in 9. haftasında oynanan ve Beşiktaş ile Medipol Başakşehir'in 1-1 berabere kaldığı maçın fotoğraflarla hikayesi...

26 Ekim 2017

" Caner Erkin'e verilen 6 maç ceza sosyal medyayı salladı


Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği ve gol sevincinde hareket yaptığı için 6 maç ceza aldı. Bu ceza sonrası sosyal medya sallandı.

"Caner Erkin ve vukuatları

Caner Erkin ve vukuatları
Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan’a küfür ettiği kameralarca tespit edilen Caner Erkin bir kez daha futbol kamuoyunun gündeminde...