8 Şubat 2017

"Beşiktaş Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

Olaylı derbinin kazananı Fenerbahçe oldu. Dün gece Beşiktaş Fenerbahçe maçında tansiyonu yüksek anlar yaşandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları tempolu başlarken, Tosic'in 41. dakika da oyundan atılması ile birlikte karşılaşmanın seyri değişti. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçının özeti ve mücadelenin öne çıkan gelişmeleri.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları Türkiye Kupası son 16 turu maçı için, "Çok da önemli bir şey değil. Süt kupası bu netice itibariyle" dedi.

Fenerbahçe eliminated Beşiktaş in the Ziraat Turkish Cup last 16 late on Feb. 5 1-0 in a tense game marked by brawls

Fenerbahçe eliminated Beşiktaş in the Ziraat Turkish Cup last 16 late on Feb. 5 by a score of 1-0.

"Beşiktaş chairman apologizes for wrongdoings in derby of brawls

Beşiktaş chairman apologizes for wrongdoings in derby of brawls
Beşiktaş chairman Firket Orman has “apologized for any wrongdoings” committed by his club during the Feb. 5 Ziraat Turkey Cup game against ...
Beşiktaş renew with Vodafone SportsPro Media

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları Türkiye Kupası son 16 turu maçında 'tuzağa düştüklerini' savundu.

6 Şubat 2017

" 'Van Persie is one stupid motherf***er' - Wife of Besiktas defender reacts after derby red card

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin Vodafone Arena'da karşı karşıya geldiği Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşması, AKP'ye yakınlığıyla bilinen İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) organizasyonuna sahne oldu.

"Fanatik taraftar oğluna Beşiktaş ismini koydu

Manisa'da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş'ta forma giymesi. MANİSA (İHA),

Beşiktaş taraftarı Mesut Karasi, iki yıl önce dünyaya gelen oğlunun adını 'Muhammed Ali Beşiktaş' koydu.