29 Eylül 2016

"Besiktas and Dynamo Kiev share points in 1-1 UCL draw


Besiktas and Dynamo Kiev share points in 1-1 UCL draw
Besiktas and Dynamo Kiev shared the points in their Champions League clash at the BJK Inonu Stadium as they drew 1-1 on Wednesday night.

Highlights: Besiktas 1-1 Dynamo Kyiv
Highlights: Besiktas 1-1 Dynamo Kyiv. Play Video. Play. Mute. Current Time 0:00. /. Duration Time 0:00. Loaded: 0%. 0:00. Progress: 0%. 0:00.

Besiktas 1-1 Dynamo Kyiv: Substitute Tsygankov earns visitors a point
Wasteful Besiktas failed to make the most of their superiority against Dynamo Kiev as Viktor Tsygankov secured a fortuitous 1-1 draw in the 

25 Eylül 2016

"Çarşı grubu üyeleri şortlu eylem yaptı

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, İstanbul’da belediye otobüsünde şort giydiği için saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi’ye destek eylemi düzenledi. Tribün üyelerinin şortları ile Kartal heykeli önünde yaptığı eyleme, Beşiktaşlı kadınlar da destek verdi.
Eylem, ‘Şortunu giy, heykelin önüne gel’ sloganıyla saat 12.00’de, Beşiktaş’taki Kartal heykelinin önünde yapıldı

"Beşiktaş 2-2 Galatasaray



Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Vodafone Arena'daki karşılaşmada ilk gol maçın 8. dakikasında Eren Derdiyok ile geldi. Maçın 44. dakikada ise Bruma rakip oyunculardan sıyrılarak skoru 2-0 getirdi ve maçın ilk yarısı böyle sona erdi. İkinci yarıya baskılı ve hızlı Beşiktaş 73. dakikada Marcelo ve 77. dakikada Cenk Tosun ile bulduğu gollerle skora denge getirdi. Maçın geride kalan süresinde başka gol olmayınca 4 gollü müthiş derbide taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Beşiktaş ve Galatasaray puanlarını 11'e yükseltti.

Both sides shared the spoils in the first derby of the Spor Toto Super League season, as Beşiktaş and Galatasaray played to a 2-2 draw in Istanbul late on Sept. 24
Derbi öncesi korkutan görüntü!
Beşiktaş derbisi öncesi Taksim'e doğru yürüyüşe geçen Galatasaray taraftarları arasında yer alan bir kişinin döner bıçağını sırtına koyduğu görüldü.


Beşiktaş, G.Saray derbisi öncesi yeni besteyi twitter hesabından paylaştı.