1 Aralık 2017

"9 olunca isyan etti! Ayıptır ya...


Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş, TFF 1. Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yendi.

29 Kasım 2017

" ‘Dönüşü muhteşem oldu’: Şarkıcı Tapucu, Beşiktaş’tan 100 bin lira tazminat kazandı...


'Dönüşüm Muhteşem Olacak' adlı şarkıyı izinsiz kullandıkları iddiasıyla Beşiktaş Kulübü ile Vodafone GSM şirketine dava açan şarkıcı Kadir Tapucu, 90 bin lira maddi 10 bin lira da manevi olmak üzere 100 bin lira tazminat almaya hak kazandı.

28 Kasım 2017

"Kartal sustu kaldı! Malatya'da soğuk duş

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Yeni Malatyaspor deplasmanındaydı. Avrupa'daki başarısını ligde gösteremeyen Kara Kartal, rakibiyle 0-0 berabere kaldı. İlk yarıda Yeni Malatyaspor'un, ikinci yarıda ise Beşiktaş'ın bir topu direkten döndü. Beşiktaş bu skorla birlikte Galatasaray derbisi öncesinde kritik 2 puan kaybetti. Pepe ile Necip'in sakatlığı da siyah-beyazlılar için kritik darbe oldu. Beşiktaş bu skorla 23 puana yükseldi. Yeni Malatyaspor ise 15 puanla haftayı kapadı. Süper Lig'de Beşiktaş bir sonraki hafta Galatasaray'ı konuk edecek. Yeni Malatyaspor ise Akhisarspor deplasmanına gidecek.

26 Kasım 2017

"Zafere kanat: Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıkan ilk Türk takımı oldu


Beş maçta topladığı 12 puanla liderliği grubunda garantileyen Beşiktaş, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıktı. Beşiktaş ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde grubundan lider çıkan ilk Türk takımı. (DHA)

"Beşiktaş Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini garantiledi


Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş sahasında Porto ile 1-1 berabere kaldı. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede temsilcimiz Beşiktaş'ın golünü 41. dakikada Talisca atarken, konuk ekip Porto'nun golünü 29. dakikada Felipe kaydetti. Beşiktaş bu sonucun ardından 11 puan ile Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider olarak çıkmayı garantiledi. Porto ise puanını 7'ye çıkardı ve ikinci sırada çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.

"Beşiktaş advances to Champions League’s round of 16


Beşiktaş drew 1-1 in their Champions League match against Porto on Nov. 21 evening and secured a spot in the round of 16.