19 Aralık 2014

"Besiktas 0 – 1 Rizespor – Rizespor record surprise away win

Besiktas 0 – 1 Rizespor – Rizespor record surprise away win
Rizespor have recorded a surprise victory over Besiktas in the second Group F game in the Ziraat Turkish Cup. LuaLua, who had been left out of th

"Beşiktaş 0 - 1 Çaykur Rizespor

Beşiktaş 0 - 1 Çaykur Rizespor
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu..

17 Aralık 2014

"Europa League draw: Liverpool set for Istanbul return after drawing Besiktas in last 32

Europa League draw: Liverpool set for Istanbul return after drawing Besiktas in last 32
Liverpool's drop into the Europa League will see them return to Istanbul's Ataturk Olympic Stadium - scene of their 2005 Champions League success ...

"4 yıldır böylesi görülmedi

4 yıldır böylesi görülmedi
4 yıldır böylesi görülmediHem Türkiye'de hem Avrupa'da zirveye yerleşen Beşiktaş, ilkleri yaşamaya devam ediyor. Gaziantepspor'u 1-0 deviren Beşiktaş, üst üste 5. maçından da galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlılar, 2009-10 sezonundan bu yana böyle bir başarıyı elde edememişti.

"CHP’li Melda Onur, Meclis’te çArşı ve Ali İsmail Korkmaz tişörtleriyle konuştu

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, TBMM Genel Kurulu'na aynı saatlerde İstanbul'da 'darbeye teşebbüs'le yargılanan çArşı'nın tişörtüyle çıktı. Onur ardından üzerindeki tişörtü çıkarıp konuşmasına Ali İsmail Korkmaz tişörtüyle devam etti.

"Beşiktaş kalecisi Tolga’dan çArşı’ya selam: Siz ne hissediyorsanız biz de aynı hislere sahibiz

'Darbeye teşebbüs'le suçlanan Beşiktaş'ın taraftar grubu çArşı'nın davasıyla ilgili Beşiktaş yönetiminden futbolculara konuşma yasağı getirildiği öne sürülürken Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin yasağı 'kısmen' de olsa deldi.

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, Gezi eylemlerine katıldıkları için 'darbeye teşebbüs'ten yargılanan 35 arkadaşını yalnız bırakmadı.

Human Rights Watch: Turkey: Football Fans on Trial for 'Coup'

Turkey: Football Fans on Trial for 'Coup'
Fans of Besiktas (Black-White) with supporters of Galatasaray (Yellow-Red) and Fenerbahce (Yellow-Blue) during an anti-government protest at ..

Turkish soccer coup trial draws concern over judiciary
Prosecutors are seeking life sentences for all of them, from a supporters' group of major Istanbul team Beşiktaş. They are accused of helping organize

Çarşı Protest Against Coup Trial of Beşiktaş Fans
Çarşı, a fan group of the football team Beşiktaş, gathered at an Istanbul courthouse on Tuesday, December 16, to protest against the trial of 35 fans ...

15 Aralık 2014

"‘Darbeye teşebbüs’le suçlanan çArşı lideri Yakışkan: 10 yıl sonra bu davadan utanacağız

Gezi sürecini 'Hayatımın en mutlu 15 günü' olarak tanımlayan çArşı liderlerinden Cem Yakışkan, "Şiddetin bir tarafı değil, mağduruyuz. Bunu bize yaşatanların ceza almasını istiyorum" dedi.

"Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibi Liverpool oldu

Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibi Liverpool oldu
Fanatik
Temsilcimiz Beşiktaş; UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Tottenham, Asteras Tripolis ve Partizan Belgrad ile eşleşmiş; 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 12 puanla gruptan lider olarak çıkmıştı. Rakip Liverpool ise Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real ...
Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu (UEFA Avrupa Ligi)
Rakipler belli oluyor!
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rakibi belli oldu!

"Turkish teams draw continental heavyweights in Europa League draw

Turkey’s last remaining participants in European competition, Beşiktaş and Trabzonspor, will face difficult respective tests against Liverpool and Napoli in the Europa League Round of 32 following a draw on Dec. 15 in Nyon, Switzerland.

"Beşiktaş'ta bir ilk: U21 takımından 5 oyuncu ilk 18'de

Beşiktaş'ta bir ilk: U21 takımından 5 oyuncu ilk 18'deBeşiktaş, sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle, bu sezon ilk kez bir lig maçına U21 takımından 5 oyuncuyu aldı.

"Beşiktaş Fenerbahçe'yi 5.5 yıl sonra yendi

Beşiktaş Fenerbahçe'yi 5.5 yıl sonra yendiTKBL'de şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Fenerbahçe, mütevazı rakibi Beşiktaş'ı 798-77 yenildi. Siyah beyazlı takım tam 5.5 yıl sonra yediği ezeli rakibinin namağlup unvanına da son verdi.

Gaziantepspor 0-1 Beşiktaş

Gaziantepspor 0-1 Beşiktaş (Geniş Özet)
Türkiye
Beşiktaş Gaziantep maçını 1-0 kazandı ve liderliği kaptırmadı. İşte Gaziantepspor Beşiktaş maçı golleri, özeti ve önemli anlarının anlatımı. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasına lider giren Beşiktaş, Avrupa dönüşünde 6 futbolcusundan yoksun çıktığı ...
Beşiktaş Antep'te Oğuzhan'la kanatlandı
Gaziantepspor 0-1 Beşiktaş
Kartal zirveyi bırakmadı

14 Aralık 2014

Beşiktaş-Galatasaray Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak...

İşte Beşiktaş-Galatasaray derbisinin oynanacağı statBeşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Konya'da oynamayı planladıkları Galatasaray derbisini İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacağını açıkladı. Çebi, Konya'yı kabul etmeyen Galatasaray yöneticilerine imalı mesajlar gönderdi.

"Brondby, Twitter’dan Beşiktaş’a Seslendi

Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta içi Tottenham karşısan aldığı galibiyetle birlikte UEFA Avrupa Ligi gruplarından lider çıkmasının yanında bir olay daha sıklıkla konuşuldu, elektriklerin kesilmesi. İşte bu talihsiz olayı Danimarka’nın Brondby takımı harika bir sosyal medya yönetimi gerçekleştirerek eğlenceli bir hale dönüştü.