15 Haziran 2013

"Beşiktaş'ta 2013 bütçesi kabul edildi

Beşiktaş'ta 2013 bütçesi kabul edildiBeşiktaş'ta seçim öncesi Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı tamamlandı.
Enhanced by Zemanta

11 Haziran 2013

"Besiktas and Fenerbahce on match-fixing charges

Besiktas and Fenerbahce on match-fixing charges
BBC Sport
Steaua Bucharest will also face Uefa in relation to the admission criteria for participation in Uefa competitions. Besiktas and two club officials are being investigated over match-fixing alleged to have taken place around the 2011 Turkish Cup final

Enhanced by Zemanta

"Orman: UEFA'nın kararı bizi şoke etti

Orman: UEFA'nın kararı bizi şoke ettiBeşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu Disiplin Kurulu'na sevk etmesini beklemediklerini ifade ederek, "Bizi de şok etti. Açıkçası, beklediğimiz bir karar değildi. İsmi geçen Serdal kardeşimizin de Tayfur hocamızın da suçsuz olduğuna inanıyorum" dedi.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş'a borsada UEFA darbesi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a borsada UEFA darbesiUEFA'da Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike soruşturması kapsamında disiplin kuruluna sevk edilmesi sonucu iki kulübün borsadaki hisseleri seansın son dakikalarında düştü. Fenerbahçe'deki düşüş daha sert gerçekleşti.

Ceza gelirse Avrupa kupalarına hangi takımlar gidecek?UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı, şike davası nedeniyle Disiplin Kuruluna sevk etmesi ve Avrupa kupalarından men cezası istemesiyle beraber gözler geçtiğimiz sezonun puan tablasuna çevirildi.

Turkish football clubs Beşiktaş and Fenerbahçe face..

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den açıklama geldiUEFA'nın Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevkettiğini açıklamasının ardından her iki kulüp de KAP'a konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.