28 Nisan 2018

"Besiktas refuse to finish Turkish Cup semi vs. Fenerbahce after crowd trouble

Besiktas refuse to finish Turkish Cup semi vs. Fenerbahce after crowd trouble
Besiktas have refused to play the rescheduled final 33 minutes of their Turkish Cup semifinal against Fenerbahce. The Istanbul rivals, who drew 2-2 in March's first leg, were unable to finish the return fixture at Fenerbahce's Sukru Saracoglu stadium on April 19 as trouble in the stands spread to the ...

Besiktas won't turn up for replay with Fenerbahce
ISTANBUL (Reuters) - Besiktas will not turn up for the replay of the Turkish Cup semi-final second leg against Fenerbahce which was abandoned last week due to crowd violence, the club said on Thursday. The game between two of the country's biggest teams was abandoned after 57 minutes after the ...

27 Nisan 2018

Kulübümüzden Açıklama:

Beşiktaş Jimnastik Kulübü – Apr 25

Kulübümüzden Açıklama

Futbol ailesinin aklı selim davranması adına büyük fedakarlıklar yapan, her zaman iyiyi ve güzeli öne çıkarmaya çalışan, futbolun evrensel ilkesi ‘Fair Play’ (Adil Oyun) ile hareket eden, her zaman futbolun pozitif yanlarını öne çıkarmaya çalışan, bu konuda tüm dünyadan alkış alan, takdir toplayan ve en önemlisi her şeyin hukuk çerçevesi içinde yönetildiği inancına sahip olan Kulübümüz, dün Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından verilen kararı büyük şaşkınlık, üzüntü ve esefle öğrenmiş bulunmaktadır.

Her zaman emeği, saygıyı ve alın terini ifade eden 115 yıllık tarihimiz ile Beşiktaşlılık duruşu sergileyerek camiamızın ileri gelenleriyle Divan Kurulu İstişare Toplantısıyla görüş alışverişi yaptıktan sonra gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı ile, hukuka aykırı alınan bu karara tepkimizi göstermek adına sahip olduğumuz tek çözümü ortaya koyarak, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanması kararlaştırılan maça çıkmama kararı aldığımızı bildirmek isteriz.

Bu kararımızın Büyük Beşiktaş taraftarının da sesini duyurması adına en vakur duruş olacağına inancımız sonsuzdur.

115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız.

Beşiktaş Ailesi olarak futbolun güzelliklerini yaşamaya ve yaşatmaya devam ederken taraftarımızdan beklentimiz her zamanki gibi sağduyulu ve duyarlı davranarak Beşiktaşımıza hiçbir faydası olmayan bu gerilimin devam etmesine izin vermemesi, takımımızın arka arkaya üçüncü şampiyonluğuna inanması ve takımımızı destekleyip, kenetlenmesidir.

Kamuoyuna saygılarımızla,


Beşiktaş JK

"Why Nobody Is Happy With The TFF Verdict For Abandoned Fenerbahce – Besiktas Derby That ...

Why Nobody Is Happy With The TFF Verdict For Abandoned Fenerbahce – Besiktas Derby That ...
The Turkish Super Lig is a crapshoot right now. Just three points separate leaders Galatasaray from fourth-placed Fenerbahce with Besiktas and Basaksehir just one point behind the Lions. Now I do not actually know much about craps. Casino Guru experts says it's all in the dice. The Turkish Football .

24 Nisan 2018

"Çocukların gözüyle Beşiktaş kadrosu


Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı öncesi, Vodafone Park'ta 23 Nisan etkinliği yapıldı.

"Beşiktaş'ta 'Üç Silahşörler' iş başında. Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.


Süper Lig'de 30. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

"Şenol Güneş: 'Konuşmamamız salaklığımız değildir'


Beşiktaş'ın sahasında Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maç sonrasında siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş sert ifadeler kullandı.

23 Nisan 2018

"Beşiktaş, o hastaneye dava açıyor!


Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in sağlık raporlarını paylaşan Acıbadem Fulya Hastanesi hakkında suç duyurusunda bulunacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, hastane raporu bazı kişiler tarafından sosyal medyaya sızdırıldı.