30 Ağustos 2006

Transfer 'haberlerinden' seçmeler.


Haberturk 10.07.2006

Ronaldinho Fener'e geliyor!!!
Toplantı büyük ihtimalle futbol tarihinde yaşanmış şu ana kadarki en büyük şok, özellikle Dünya Kupası arifesinde. 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda bulunan Ronaldinho ile Fenerbahçe bağlantıya geçecek.
Joan La Porta, dün geceki basın toplantısında "Fenerbahçe olası bir Ronaldinho transferini konuşmak üzere geçtiğimiz günlerde bizimle bağlantıya geçti. Yarısı Dünya Kupası’ndan sonra, kalan yarısı da 2 sene içinde 2 ödemeyle yapılmak üzere toplam 56 milyon Euro'dan bahsediliyor. Ne yazık ki Ronaldinho gidecek; ama maalesef zaten diğer oyunculara alışmak için uğraşıp duruyordu" dedi.Ronaldinho'nun 5 yıllık bir kontrat imzalaması ve haftalık 150 bin Euro’ya ek olarak büyük de bir transfer ücreti alması bekleniyor. Fenerbahçe ayrıca Ronaldinho'ya ait olan görüntü (image) haklarını da ödemek zorunda kalacak ki, bu hiç de ucuza gelmeyecek. Fenerbahçe, Ronaldinho'nun yardımıyla Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapmayı ve büyük isimleri kadrosuna dâhil etmeyi planlıyor. Barselona, Larsson da gittikten sonra ve Henry'de Highbury'de kalacağını açıkladıktan sonra, yeni oyuncular transfer ederek kendisini şoktan kurtarmaya çalışacak. Barcelona Drogba, Gudjhonsen ve Adriano ile görüşüyor


13 Temmuz 2005 (İNTERNETHABER) " haberin doğru adresi "

Fener'in son transfer bombası


Fenerbahçe, son transfer bombasını da patlattı. Uzun süredir Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Alex'in eski takımından bir futbolcuyla anlaştı.
Fenerbahçe, Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'da forma giyen Şilili futbolcu Claudio Andreas Maldonado Rivera ile anlaşma sağladı. Şili Milli Takımı'nda da forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Zaman
Figo adı Ribery’yi unutturacak

Galatasaray, elinden kaçırdığı Ribery konusunu artık FIFA’nın vereceği karara bırakırken; gündemine Real Madrid’in yıldızı Luis Figo’yu aldı.
Sarı-Kırmızılı takımın Sportif Direktörü Bülent Tulun, Ribery hususunda zamanında müdahalede bulunmadıkları iddiasının doğru olmadığını belirterek, “Haziran ayı maaşını da aldı. 120 gün Galatasaray’da kalan bir oyuncunun 105 gün ödemesi nasıl gecikir?” diye konuştu. Tulun, “En büyük üzüntüm bu kadar kaliteli bir oyuncunun kandırılarak futbol hayatını riske atmasıdır. Ama Galatasaray Kulübü, hukuk çerçevesinde 1 lirasını kimseye kaptırmaz. Ribery konusunda yüzde 100 haklıyız. Davayı kazanacak olmamız, Ribery’nin geleceği anlamına gelmiyor.” dedi. Tulun, Galatasaray taraftarına Ribery şokunu unutturacak bir transfer yapacaklarını, bu yolda Real Madrid’te kendisine kulüp bulması istenen Portekizli yıldız Luis Figo’nun gündemlerinde olduğunu sözlerine ekledi.
Öte yandan gelecek sezon sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak olan kaleci Mondragon’un İtalya’nın Serie A takımlarından Palermo’yla masaya oturduğu ve büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi. Spor Servisi

Milliyet

''Diarra’ya 7 milyon euro vericektik'' (Para varmış demek ki:))



Adnan Polat, Diarra transferinin Real Madrid yüzünden gerçekleşmediğini söyledi.
Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanşında Çek Cumhuriyeti’nin Mlada Boleslav ile oynayacağı karşılaşma için Prag’a geldi.
Kafile ile birlikte Başkan Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Fatih Gökşen de Prag’a giderken, Polat uçakta DHA muhabirine verdiği bilgilerde ön libero konusuna değinerek, "Diarra için kulübü ile anlaştık ama kendisi gelmek istemedi. Zaten şimdi de Real Madrıd’te. Arda ise 15 Milyon Euro eder" diye konuştu.
Adnan Polat, Gerets’in ısrarlı isteği için Dünya genelinde kaliteli ön liberolar ile görüştüklerini, bunlardan birinin Diarra olduğunu hatırlatarak "Biz ilk etapta kendisi ile görüştük. Sonra kulübü ile anlaşmaya vardık. 7 milyon euro istediler ve ödemeyi kabul ettik. Ancak Real Madrıd devreye girince, futbolcu bize gelmeyi tercih etmedi. Yapacak bir şey yok. Kesemize uygun biri olursa transfer yapabiliriz" ifadesini kullandı.
Avrupa’daki futbolcuların çok pahalı olduğuna da değinen Polat "Bizim Arda’ya yabancı bir isik taksak, 15 Milyon Euro eder" diyerek dikkatleri üzerine çekti.
Kadir Çetinçalı / Milliyet


G.SARAY'DAN SÜRPRİZ TRANSFER 25 Ağustos 2006 Cuma (TARİHE DİKKAT)


G.Saray Fransız kulübüne Emana için 2 milyon Euro bonservis bedeli önererek transferi 1-2 gün içinde bitirmeye çalışacak.

GALATASARAY transferde harekete geçti. Ve ön libero arayışındaki Cimbom Fransa’nın Toulouse takımında forma giyen Achille Emana ile prensip anlaşmasına vardı. Kamerun Milli Takımı’nda da oynayan 24 yaşındaki futbolcu için vatandaşı Song da olumlu rapor verdi. Erik Gerets’in istediği Emana transferinde tek sorunun bonservisi olduğu ifade edildi. G.Saray Fransız kulübüne Emana için 2 milyon Euro bonservis bedeli önererek transferi 1-2 gün içinde bitirmeye çalışacak. (YETERİNCE ÇALIŞILAMAMIŞ DEMEK Kİ)

2 yorum:

www.yicit.com dedi ki...

iyi güzel de daha özgün bir bjk platformunda ne gerek vardı şimdi =)

Erkan Saka dedi ki...

:) evet, evet özgün bir bjk platformu olmalıyız. bunu hep beraber inşa edeceğiz. ama nasıl inşa edeceğimize dair daha çok konuşacağız...