26 Ekim 2006

Bucaspor: 1 - Beşiktaş: 5

Efendim, bir İnegöl faciası olmadı allahtan. Rizespor maçından sonra bu maçı da seyretmedim. Maç burada olsa İnönü'de olurdum tabi ki ama TV başına geçmek istemedim. Aslında maç TV'de gösterildi mi ondan bile emin değilim:)

"Bucaspor, kendi evinde deplasman takımı durumuna düştü. Kapalı tribünde ve Çınarlı tarafındaki kale arkasında sarı-lacivertli yaklaşık 1000 civarında seyirci vardı. Açık tribün ile kapalı tribünün skor board tarafında oturan yaklaşık 24 bin siyah-beyazlı taraftar ise, takımlarına büyük sevgi gösterilerinde bulundu." diyor Hürriyet. Orada olamadığım için üzüldüm. Acısını 29 Ekim saat 16'da başlayacak Sakaryaspor maçında çıkarırım artık:) Efendim, Tigana oyunculardan memnun olduğunu söylemiş. Ne diyim, bizi berabere kalırız diye korkulara büründürdükten sonra Bucaspor karşısında iyi oynamaları ne güzel olmuş (!). Bu arada Delgado 5 kilo kaybetmiş, gıda zehirlenmesinden dolayı. "Eski formuna" ulaşması zaman alacakmış. Ne diyim, aklım almıyor, adam geldiğinden beri sakat, zehirleniyor, eski formu neydi, bundan sonra ne olacak, görücez. İşte gece sayıklamaları bunlardan ibarettir efendim...

Besiktas 0-2 Spurs - UEFA Cup - 19.10.06

2 yorum:

erenren dedi ki...

:)Benim de garibime gitti Tigana'nin Delgado'nun formu ile ilgili yorumu:)Eski formundan kasıt Basel'de oynadigi yillar mi?

Adsız dedi ki...

maci izlemedigin bello oluyor.. Delgadonun müthis oyununu kacirmissin ;)