27 Aralık 2008

UYAN BEŞİKTAŞLI!

UYAN BEŞİKTAŞLI!

HEPSİNİ OKU VE OYUNU BOZ!

  1. Aleyhimize Hatalar
  2. Lehlerine Hatalar
  3. Federasyona Tepki Gösterin
  4. Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya Şikayet Edin
  5. DIGITURK İade Kampanyası

Aleyhimize Hatalar;

* 19 Kasım 2006 tarihindeki 0-0 biten Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki Lugano'nun
İbrahim Üzelmez'e tabiri caizse attığı uçan tekme. Aynı maçta tümerin köşe bayrağı dibinde Burak Yılmaz’a çift taban sert müdahalesi...
Hakemler: Vedat Yüksel, Bahattin Duran, Alper Ulusoy, Yılnur Önen (4.)

17 Eylül 2006’da Ali Sami Yen Stadı’nda İnamoto’nun Burak’a korner pozisyonunda karate yapması ve aynı karşılaşmada Baki’nin Hakan’a yaptığı müdahaleyi gören Cüneyt Çakır’ın bu hareketi görememesi...
sonuç:1-0 gs..
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Kemal Yılmaz, Hüseyin Göçek (4.)


10 Ağustoıs 2007 tarihinde İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanan Kasımpasa – Beşiktaş maçında Ricardinho’ya yapılan net penaltının verilmemesi..
Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Murat Şahin, Çetin Sarıgül (4.)

15 Eylül 2007 tarihindeki 0-0 biten Ankaraspor - Beşiktaş maçında Tello’nun attığı nizami golün Nobre’nin elle oynadığı gerekçesiyle sayılmaması..

Bu maçtan sonra Ertuğrul Sağlam hakemlere şu soruyu sormuştur’’ varolan bişeyi yanlış görebilirsiniz de olmayan bir şeyi nasıl varmış gibi gördünüz?’’
Hakemler: Vedat Yüksel, Adil Sinem, Serkan Akarca, Hakan Sivriservi (4.)

* 22 Eylül 2007 tarihindeki 3-2 biten Beşiktaş - Denizlispor maçındaki 90.dk sert oynayan Denizlispor'lu oyunculara kırmızı kartını çıkarmaması, ama 90.dakikada Edouard Cisse'ye sarı kart gösterip sonrada Cisse'nin alkışlamasından sonra kırmızı kartın çıkması. Aynı zamanda o haftadan sonra oynanacak maç olan Galatasaray maçında Cisse'nin cezalı duruma düşmesi. Bu olydan 1 dk sonra Nobre’ye atılan uçan tekmeye sadece sarı kart çıkarılması ve tribünlerin yoğun tepkisi..
Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Arkın Akgöl, Abdullah Yılmaz

* 29 Eylül 2007 tarihinde oynanan 2-1 biten Galatasaray - Beşiktaş maçında Galatasaray'ın golden önce kazandığı kornerin, kornerle alakası olmaması ve penaltıyla gelen Galatasaray'ın 2. golü öncesi Arda Turan'ın tabiri caizse denize atlar gibi penaltıya yatması.
Hakemler: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Alper Ulusoy, İsmet Arzuman (4.)

20 Ekim 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadında oynanan karsılasmada kalecimiz Rüştü’nün göğsüyle müdahale ettiği topa hakemin elle oynadı yorumu yapması ve gösterdiği kırmızı kart..
Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Nihat Mızrak, Zafer Önder İpek (4.)

* 03 Kasım 2007 tarihindeki 2-1 biten Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki Beşiktaş'ımızın 90. dakikada Higuain ile kazanmış olduğu golün sayılmaması.
Hakemler: İsmet Arzuman, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy, Oktay Demiray (4.)

10 Kasım 2007 tarihinde İstanbul İnönü Stadı’nda oynanan maçta ligin en güçlü futbolcusu olduğu söylenen Mehmet Yıldız’ın , İbahim Toraman’ın ufak bir dokunmasıyla kendini yere bırakması sonucu İbrahim Toraman’ın kırmızı kart görmesi ve yine aynı karşılaşmada maç 1-1 iken Bobo’nun düşürülüşüne hakemin seyirci kalıp dönen topun gol olması.
Hakemler: Bünyamin Gezer, Özgür Çetiner, Mustafa Sönmez, Süleyman Abay (4.)

7 Mart 2008 tarihinde Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının uzatma dakikalarında yardımcısının ısrarla penaltı diye bayrak kaldırıp kendisini uyarmasına rağmen yunus yıldırımın Bobo’ya yapılan penaltıyı vermemesi..
Hakemler: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Serkan Akarca, Abdullah Yılmaz (4.)

22 Mart 2008’de İstnbul Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ekrem’in Bobo’yu yaklaşık 30 saniye boyunca aralıksız çekip itmesi ve net penaltı olarak değerlendirilmesi gereken pozisyon sonucu Bobo’nun Ekrem’i itmesinin direk kırmızı kartla cezalandırılıp Bobo’nun 4 maç ceza alması ve karşılamanın 50 dk.sını 10 kişi oynamak zorunda olan takımımızın bir hafta sonraki kritik fenerbahce maçı öncesi moralman ve puan olarak dezavantajlı duruma gelmesi.
Hakemler: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Orkun Aktaş, Mete Kalkavan (4.)



29 Mart 2008 tarihindeki 1-2 biten Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Alex’in attığı ilk golden önce, Kazım topu dışarıdan çevirmesi ve gelişen pozisyonda Alex’in durumu 1-0 yapması. 90. Dakikada durum 1-2 iken Kazım ceza sahası topa elle müdahale etti ama hakem devam dedi ve takımımız lehine verilmesi gereken penaltı verilmedi.
Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy

* 06 Nisan 2008 tarihindeki 1-2 biten Sivasspor – Beşiktaş maçında son dakikada Holosko’nun attığı ve sayılmayan net golümüzün akabinde Sivasspor’un bulduğu gol ile maçın 1-2 bitmesi ve lig sonunda averaj krizi yaşanmasına neden olması.
Hakemler: Barış Şimşek, Erdinç Sezertam, Gökhan Memişoğulları, Deniz Çoban (4.)

11 Nisan 2008’de İstanbul Beşiktaş İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşma 0-1 oftaş galibiyetiyle devam ederken oyuncumuz S.Özkan’a yapılan penaltının verilmemesi ve 0-1 mağlubiyetimiz..
Hakemler: .Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Erhan Sönmez, Koray Gençerler

27 Eylül 2008’de İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanan ibb-Beşiktaş karşılaşmasında Nobre ve Delgado’nun gollerinin sayılmaması goller için kural-kitap diyenlerin aynı golü gs-Beşiktaş maçında servet attığında gol nizamidir demeleri..
Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Selçuk Kaya, Serkan Çınar

11 Kasım 2008 tarihinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş Fortis Kupası karşılaşmasında kendisine hiçbir müdahale olmayan Yattara’nın kendini yere atması,Yatara yerine Zapo’nun sarı kart gömesi ve frikikten gelen gol..
Hakemler: Bünyamin Gezer, Neşet Merdin, Muhittin Gürses, Özgür Yankaya (4.)

* 23 Kasım 2008 tarihindeki 2-0 biten Beşiktaş – Eskişehir maçında 30. dakikada Tello’nun kornerden attığı gol, çizgiyi geçen topu hakem çizgiyi geçmedi diyerek saymamıştır.
Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Murat Şahin, Çağatay Şahan (4.)



29 Kasım 2008 tarihinde Kadıkoy’de oynadığımız maçta Cisse’yi ilk sarı kartı haksız olmak kaydıyla opyundan atan ama Lugano’nun Nobre’yi tam da Şeref Tribünü önünde arkadan biçmesini görmeyen
Hakem:Bünyamin Gezer




* 21 Aralık 2008 tarihindeki 4-2 biten Galatasaray – Beşiktaş maçında 15. ve 67. dakikalarda kazanılan penaltı ve 50. Dakikada Delgado’nun haksız bir kırmızı kartla oyun dışı kalması. Gole giden Holosko'ya Servet'in omuz atması, yere düşmesi ve gs lehine verilen bir faul...
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Aleks Taşçıoğlu, Abdullah Yılmaz (4.)

------------------ o ------------------

Ya rakiplerimizin lehine olanlar;

19.12.2008 Konyaspor-Fenerbahçe Önder Turacı’nın smacının gol olarak değerlendirilmesi..
Hakem:Kuddusi Müftüoğlu



20.12.2008 Trabzonspor-Eskişehirspor maçında Cale ve Colman’ın 2.sarıdan net bir şekilde kırmızıya dönüşmesi gereken hareketlerinin es geçilmesi ..
Hakem: Fırat aydınus



01.11.2008 Eskişehirspor-Fenerbahce maçında Eskişehir’in çizgiyi geçen topunun gol olarak değer kazanmaması..
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

15.11.2008 tarihinde Kadıkoy’de oynanan maçta Edu’nun Murat Tosun’’a yaptığı net penaltının verilmemesi, Gökhan Gönül’ün Özeri’ gole giderken düşürmesi ama faul verilmeyip üstüne Özer’e sarı kart verilmesi... Fenerbahce’nin ilk golünden önce faul olmaması..
Hakem: Yunus Yıldırım



25.10.2008 tarihinde Kadıkoy’de oynanan maçta Edu’nun devre arası hakemin üstüne top fırlatması ve sadece sarı kart görmesi.
Hakem: Tolga Özkalfa



19.10.2008 tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan maçta Galatasaray-Trabzonspor maçında Servet’in elle attığı gol ve Lincoln’ün köşe direğini sökmesine seyirci kalan hakem..
Hakem: Bünyamin Gezer



26.10.2008 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Galatasaray maçında Baros’un elle golü...
Hakem: Fırat Aydınus



21.09.2008 İzmir İsmetpaşa Stadı’nda oynanan kaşılaşmada Galatasaray’ın ilk golünden önce Kocaelispor kalecisi Serdar’a yapılan net faul.
Hakem: Selçuk Dereli



28.11.2008 tarihinde Kayseri’de oynanan kaşılaşmada çizgiyi geçmeyen topun Trabzonspor lehine gol olarak değer kazanması
Hakem: Halis Özkahya



28.09 2008’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Galatasaray-Konyaspor maçında gs nin ilk goünde Baros’un ofsayt durumda olması ayrıca Lincoln’ün golünden önce faul olması..
Hakem: Yunus Yıldırım

30.11.2008 tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Galatasaray-Hacettepe maçında Süleyman Abay’ın yanlış adamı(Teli’yi) oyundan atması, Barış Özbek’e sarı kart göstermeyip haklı yere sarı kart isteyen Tozo’yu oyundan atması, gs.nin 3.golünün ofsayt oluşu...
Hakem: Süleyman Abay

18.10.2008 tarihinde İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynanan Kocaeli-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe’nin uzatmanın da uzatmasında attığı gol ve golden önce Fenerbahçeli Gürhan’ın rakip oyuncuya yaptığı faul.
Hakem: Bülent Yıldırım

30.08 tarihinde Kadıkoy’de oynanan Fenerbahçe-İstanbul Bşb maçında İbb’den 2 oyuncu atan ve Serhat’in ilk sarı kartı da haksızken,ikinci sarı kartı gördüğü pozisyonunun aynısını yapan sarı kartlı Gökhan Gönül’ü oyundan atamayan,eliyle kart işaeti yapan Guiza’ya kart veremeyen....
Hakem: Süleyman Abay


05.04.2008 tarihinde Kadıkoy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan karsılasmada fenerbahcenin ilk golünde deividin kendisine hiçbir müdahale olmadan kendini yere bırkaması sonucu kazanılan penaltı ve uzatma dakikaları dolduktan sona semihin ofsayttan attığı golle gelen 2-1 lik galibiyet.
Hakem: Hakan Sivriservi

06.04.2008 tarihinde Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında Sabri’nin 44.dakikada yapmış olduğu %100 penaltının verilmemesi.
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

04.11.2007 tarihinde g.antepte oynanan karşılaşmada servetin çok net ofsayttan son dakikada attığı gol.
Hakem: Yunus Yıldırım

31.10..2007 tarihinde Denizli’de oynanan Denizlispor-Galatasaray maçının son dakikasında verilen anlamsız penaltı ve gelen2-1 lik gs galibiyeti.
Hakem: Bünyamin Gezer

01.12.2007 tarihinde oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında 84.dakikada Denizlisporlu Serhat’ın attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptali,oysa ki Carlos ofsaytı bozuyordu..
Hakem: Bülent Yıldırım

11.11.2007 tarihinde Kayseri’de oynanan Kayserispo-Fenerbahçe karşılaşmasında roberto carlosun yan hakemin üstüne su atması.
Yan Hakem: Hüseyin Fidan Hakem: Oktay Demiray

26.09.2006 tarihinde Kadıkoy’de oynanan ve Lugano’nun eliyle asist yaptığı Fenerbahçe-Antalyaspor maçı...
Hakem: Hüseyin Göcek

Bu sene ne tesadüftür ki ikisi de Beşiktaş maçında öncesine denk geldiğinden midir bilinmez 22.11.2008 tarihinde Ankara’da oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında kart işareti yaptığı halde 3 kartlı Lugano’ya sarı kart verilmemesi...
Hakem: Fırat Aydınus



12.12.2008 tarihinde yine Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasında Baros’un elle oynama,kendini altmaya yönelik hareket ve itirazdan 3 sarı kart görmesi gerekirken sadece 1 kart çıkaran Hakem: Halis Özkahya.

------------------ o ------------------

Futbol Federasyonu'na Gönderebileceğiniz E-Posta Metni:

Mail Adresi: tff@tff.org.tr

Adres: Türkiye Futbol Federasyonu
Konaklar Mah. Ihlamurlu Sok. 9 4. Levent ISTANBUL

Phone: +90-212/282 7020
Fax: +90-212/282 7016


TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU`NA
Kurum olarak varlığınızın temel sebebi futbolda haksızlığa mahal vermemektir.Son yıllarda, her maçta, Beşiktaş`ın aleyhine verilen haksız kararların tarafınızdan gözden geçirilmelerini rica ediyoruz.

Bazı kulüplerimizin kazandıkları yıldızları bizim yıllar önce hakettiğimiz ancak hakem hataları ile elimizden alındığı gerçeğini de unutmadan lütfen bu soruna ivedi bir çözüm getirin.

------------------ o ------------------

Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya Şikayet Edin:

UEFA
Route de Genève 46
Case postale
CH-1260 Nyon 2
Switzerland


Tel: +41 (0) 848 00 2727
Fax: +41 (0) 848 01 2727
Web: www.uefa.com
Email: info@uefa.com

Mail Metni:

Başlık - Subject: About Turkish Football Association

To whom it may concern,

As being one of the milestones in Turkish Football history, Besiktas JK football club is currently being treated in an unfair way by Turkish Football Association and the referee committee.

This historical ‘game’ in Turkish soccer had started 20 years ago with the ‘Stolen Title’ by Galatasaray and Fenerbahce. As all Turkish Football family knows, they have corrupted the referee and the opponent team players and stole our Title. Since then Besiktas JK is known as the ‘Champions of the hearts’ or ‘Honored runner up’ in Turkish Public opinion. Nevertheless the ‘referee mistakes’ which aimed Besiktas for many years has never stopped and still continuing during the current season as well.

We would like to present the current unfair decisions against Besiktas to you and would like to ask for your support to save the spirit of the real football.

Kind regards.

------------------ o ------------------

DİGİTÜRK İptali Kampanyası!!!

gs-Beşiktaş Maçı sonrası Lig TV'de Maraton Adlı Program başlar!!!

Program başlar:

$: Belediye maçında da benzeri bir pozisyon vardı.
€: Eğer rüştü topun üzerine elini koymuşsa, pozisyon faul. Ama koymamışsa goldür.
$: Evet görelim şimdi görüntüyü...

Görüntü ekrana gelir ve Rüştü'nün topa el koyduğu görülüyor ve Servet gelip Rüştü'nün elindeki topa vuruyor ve gol oluyor...

€: Evet görüyoruz ki kabak gibi gol!

E adama yuh derler!

$: Bir de Belediye maçındaki görüntüyü görelim...

Ekrana gelen görüntü bizim attığımız golün aynısı, kabak gibi fotokopisi ekrana gelir...

€: Burda kaleci topu himayesine almış, faul!

E Adama yuh derler!!!

Konuya ait video linki: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50182

Bu şahıslar ve kanalın maç yayınları sırasındaki yanlı tutumları üzerine defalarca mail ve fax yolladık, telefonla şikayetimizi dile getirdik ama düzelen hiçbirşey yok!

Görüldüğü üzere üzerimize oynanan oyunun içerisinde Lig TV'de başrol oynamaktadır. Bu oyuna alet olmamak istiyorsanız, ortak bir nedenle "BEŞİKTAŞ TARAFTAR SİTELERİNİN KAMPANYASIYLA, BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN OYUNLARIN İÇERİSİNDE YER ALDIĞINIZ İÇİN DİGİTÜRK ÜYELİĞİMİ İADE ETMEK İSTİYORUM" deyin ve DİGİTÜRK'ünüzü İADE EDİN!

Tüm Beşiktaş Web Siteleriyle elele başlatılan kampanya dahilinde DIGITURK'ünüzü iptal edip Üye Numaranızı Foruma yazmak için

------------------ o ------------------

KİŞİLERİN DEĞİL BEŞİKTAŞ'IN DESTEKÇİSİ OLUN.

TEK YÜREK TEK BİLEK BEŞİKTAŞ !

Hiç yorum yok: