16 Mart 2007

Ya sus, ya konsensus.

Haksızlık hiç tanımadığım birine bile yapılsa kaldıramam. Kaldıranın da insanlığından şüphe duyarım. Varın canımdan çok sevdiğim Beşiktaşım'a yapıldığında neler hissettiğimi siz düşünün. O yüzden çok sıkıntıyla dolu son günlerde içim.

Galatasaray maçında ettiğimiz küfür sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldık; edilen küfür toplam 52 saniye... Öte yandan diğer takım taraftarlarının içinde bulunduğu benzer olaylar bizim ceza aldığımızdan hiç altta kalır değil.

----

* Fenerbahçe- Beşiktaş maçında Runje'ye atılan çakı : CEZASIZ

* Fenerbahçe-Az Alkmaar maçında iki taraftar grubu kendi aralarında münakaşa ediyor; 6 yaralı, 76 gözaltı, 50 bıçak, 2 el silah sıkılıyor : CEZASIZ

* Galatasaray- Trabzonspor maçında yan hakeme kapalı tribünden atılan çakı : CEZASIZ

* Ankaragücü- Beşiktaş maçında malum olaylar : CEZASIZ

* Trabzonspor - Beşiktaş maçında, Beşiktaş'a 3dk 15sn ayrıca hakeme ve federasyona aralıklarla edilen küfürler : CEZASIZ

* Trabzonspor - Beşiktaş maçında Beşiktaşlı futbolculara ve hakemlere atılan yabancı cisimler : CEZASIZ

*Fenerbahçe - Konyaspor maçında 71. dakikadan 74 üncü dakikaya kadar Beşiktaş'a edilen küfürler : CEZASIZ

* Ankaragücü- Beşiktaş maçında sürekli edilen küfürler : CEZASIZ

---

Asla neden bize ceza verdiniz diye bir sorum yok. Tek sorum benzer cezaların suç teşkil eden benzer olaylarda neden uygulanmadığı. Eğer Beşiktaş bu sebepten ceza alıyorsa, yukarıda belirttiğim olaylar yüzünden diğer takımlar da ceza almalıdır.

Ayrıca, pasif ve basiretsiz yönetimimiz verilen cezayı taraftarımıza bağlayarak geçiştirmiş, olayların üzerine gitme cesaretini gösterememiştir.
104 yıllık koca çınar Beşiktaş, belki futbol yönünden çok kara günler geçirmiştir ama tarihin hiçbir döneminde bu kadar kötü yönetilmemiştir. Pasif jimnastik şubesi hayırlı uğurlu olsun.



Yeter ulan!
Yeter ulan!

Hiç yorum yok: