5 Kasım 2006

Antalyaspor: 4 - Beşiktaş: 4

Efendim bu sefer liderle aramızda puan farkı azaldı, ya da ikinciliğe yükseldik diyemeyeceğim. Olduğumuz yerde kaldık. Gol atamıyoruz ama yemiyoruz meselesi de bir çizik aldı. Sanırım bu maçın en polyannacı sonucu bu sezon ilk defa 3'ten fazla gol atabilmemiz olur. Bir gol sıkıntısı vardı, şansa mansa da olsa gol atılabileceğimiz görüldü.

Maçın hemen sonrasında ne kadar yıkıldığımı söylememe gerek yok. Heralde böyle yıkılmamış arkadaş da yoktur ama biraz geri çekilip baktığımızda bugün daha da iyi oynadığımız söylenebilir. Ancak daha iyiye gidişimiz o kadar yavaş oluyor ki Beşiktaş camiası buna daha ne kadar sabredebilir, bilemiyeceğim. Del Bosque ve Rıza'ya göre daha teknik, sistemik bir oyun kurgusu var ve herşeye rağmen Tigana'ya belki daha şans verilebilir ama gerilim arttıkça onun da pek şansı kalmayacaktır. Runje ise heralde artık kendine yeni kulüp bakıyordur...Ona tahammülü olan var mı? Bunu derken onun kadar hatta ondan çok defansçılarımızın hatası olduğunu da belirtmeliyim tabi. Runje'de merak ettiğim şeylerden biri o kadar hesap kitap yaptıktan sonra yaptığı her ama her kaleci vuruşunda topun karşı tarafa gittiğidir.

Ali Tandoğan'ın alınıp Mustafa Doğan'ın oyuna alınmasını da pek anlamadım ama Tigana'nın anlaşılmayan daha birçok oyuncu değişikliği olduğu için buna da he dedim. Hakan diğer oyuncularla ilgili gerekli şeyleri söylemiş:)


Futbol aşkı:)

Hiç yorum yok: