26 Mayıs 2008

"Konsolide borç 101 milyon YTL

Divan'da yüksek gerilim
25 Mayıs 2008
Divan'da yüksek gerilim
Beşiktaş Kulübü’nün 2008 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda Yalçın Karadeniz’in eleştirileri damgasını vurdu. Karadeniz, "Beşiktaş için başarı, şampiyonluk ve kupalardır" dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün 2008 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı, dün Ceylan InterContinental Oteli’nde yapıldı. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz yaptığı konuşmada, "Beşiktaş için başarı, sağlam bir mali yapı yanında şampiyonluk ve kupalardır. Şerefli ikincilikler, üçüncülükler bu istek ve arzuyu kesmez" dedi. İsim vermeden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin’i eleştiren Karadeniz, şöyle devam etti: "Biri televizyona çıkıyor, ’Bu transferleri ben yapmadım, seneye çok iyi takım kuracağım’ diyor. Biri çıkıyor ’Hangi teknik adam iyi futbolcuların alınmasını istemez, bu bir imkan meselesidir’ diyor ve topu yönetim kuruluna atıyorlar. Bu arkadaşlarımız böyle söylemeseler de ’Hata yaptık, Beşiktaş camiasından özür dileriz, bundan ders aldık’ deselerdi benim yönetimim ve iyi kalpli başkanım onları paketleyip kapıya mı koyardı?

Beşiktaş’ımızda görünürde her şeyin iyi gittiği bir ortamda bütün branşlarda bir dağınıklık, sebebini anlayamadığım bir başarısızlık görünüyor. Bel bağladığımız, üzerine titrediğimiz PAF takımımız 6. oldu. Başarısızları gönderin, başarılılar göreve devam etsin, kimsenin gözünün yaşına bakmayın."
...
Konsolide borç 101 milyon YTL

BEŞİKTAŞ
Kulübü’nün konsolide borcunun 101 milyon 697 bin 179 YTL olduğu açıklandı. Divan Kurulu Toplantısı’nda Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Küçükince, Denetleme Kurulu raporunu okudu. Raporda kulübün 31 Mart 2008 tarihi itibariyle konsolide borcunun 101 milyon 697 bin 179 YTL olduğu bildirildi.

Hiç yorum yok: