8 Şubat 2007

İkinci yarının en başına dönüş, liderin sekiz puan gerisindeyiz...

o akşam halamın düğünü olmasa, belki de kendimi gaziantep'te bulacaktım. onun yerine epeydir gözüme kestirdiğim, mecidiyeköy'deki bir birahane'de izledim maçı. kazara bir gol atabilseydik, vestel maçı sonrası heyecanımız aynı yerden devam edecekti. onun yerini hüzün aldı biraz. bence takım güzel oynadı, gerçekten tek eksik goldü gibi, ama 2 puan kaybetmek biraz köstek oldu yükselişe.

ben tigana'yı hala sevmiyorum. ona rağmen takım rayına giriyor. ali tandoğan'a yüz vermemesi kıl ediyor beni. sonra delgado'nun oyundan alınması da bence pek iyi deildi. Al Can'ını başka bir maçta dene. hani basın Tigana şimdi de Can'ı piyasaya sürüyor felan gibisinden birşeyler diyor ya.

nobre kendini arattı deniyor da o da bir oynar üç maç sakat geçirir, hem de bakalım onda gol istikrarı olacak mı. forvetimiz pek bi zayıf. bitirici vuruşları pek bi kötü... bakalım, başa döndük yani...

4 Şubat 2007

Gecikmiş Fortis Cup post'u... Beşiktaş 4- Vestel Manisaspor 0

2-3 yıllık aktif beşiktaşlılık hayatımın en güzel ve en rahat maçlarından birini yaşatan Beşiktaş'ıma teşekkürler. ilk defa tribünlerde şampiyon beşiktaş tezahüratı daha bir inançla söylendi, bu sezon belki de ilk defa bu kadar şampiyon olabileceğimize inandık. eğlenceli bir maç oldu. şimdi gözlerimiz bugünkü Gaziantep maçında. eğer istikrar denen şeyi de yakalarsak bizi çok eğlenceli bir sezon bekliyor. ama tabi biz sevinmek için sevmedik beşiktaşı. her halükarda tribünde olacağız! her halükarda desteğimiz sürecek!

bu arada dink cinayetiyle ilgili bir tepki verilmemesi tabi düşündürücü. forumlardaki tartışmaları kaçırdım, onun için pek de birşey diyemeyeceğim ama kocaman hepimiz türk'üz pankartının yeni açıkta açılmış olması epey şey ifade ediyor heralde...