12 Ağustos 2017

" Medel the latest 'come to Besiktas' star

11 Ağustos 2017

"Beşiktaş taraftarının ‘Nuriye Semih yaşasın’ pankartına ‘terör’ soruşturması


Samsun Valiliği, Beşiktaş ve Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa finalinde 'Nuriye Semih yaşasın' yazılı pankart açan siyah-beyazlı taraftarlara 'terör örgütü propagandası' iddiasıyla soruşturma açıldığını duyurdu. 

8 Ağustos 2017

"Beşiktaş’ın en zor sezonu


Beşiktaş’ın en zor sezonu
Beşiktaş'ın sanılanın aksine Fikret Orman dönemindeki en zor sezonunu yaşayacağını düşünüyorum. 'Feda' ile başlayan o sempatik hava yok artık. Herkes başarının devamını bekliyor. Kulüp ve takım bu gerilimi kaldıracak kadar profesyonel mi, hep beraber göreceğiz.

"Lens Beşiktaş'a gitti, caps'ler patladı!


Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Jermain Lens'in Beşiktaş'a transfer olmasıyla birlikte caps'ler patladı.

"Beşiktaş taraftarından ‘Nuriye Semih yaşasın’ pankartı


Beşiktaş ve Konyaspor arasında dün oynanan Süper Kupa finalinde siyah-beyazlı taraftarlar 'Nuriye Semih yaşasın' pankartı açtı.

7 Ağustos 2017

"Süper Kupa finalinde ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa’ yasağına Twitter’dan: ‘Yeni devlet’ kurulmuş bile

Beşiktaş ve Konyaspor'un karşı karşıya geldiği Süper Kupa finalinde siyah-beyazlı taraftarların hazırladığı ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa’ pankartının stada alınmaması sosyal medyada da yankı buldu.

Beşiktaş - Konyaspor maçının oynanacağı stada siyah-beyazlı taraftarların hazırladığı 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' pankartı alınmadı.
Tribünlerden sahaya onlarca meşale, torpil vb. atıldı. Maçta birkaç Konyalı sahaya atladı. Bitiş düdüğünden sonra da yüzlerce kişi girdi. Beşiktaşlı futbolcular sahaya atlayana Konyasporlu taraftarların arasında kaldı. Soyunma odası tüneli girişinde kavga çıktı. TFF Başkanvekili Yardımcı, “Rezillik bu!” diye isyan etti.

"Beşiktaş Lens'i resmen açıkladı

Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens İstanbul'a geliyor. Siyah Beyazlı kulübün yöneticisi Umut Güner'in, İngiliz ekibi Sunderland ile bonservis konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi. Beşiktaş, Lens transferini Negredo'da olduğu gibi sosyal medyadan ...

"as roma'nın negredo videosuna gönderme yapması

[2017/08/03] 27. as roma'nın negredo videosuna gönderme yapması
bunlar güzel şeyler gençler. sosyal medyada bir video yayınlıyorsun, anında dünyada gündem oluyor, iyi kötü herkes konuşuyor, sonra başka takımlar bunun üstüne çeşitlemeler yapıyor falan. futbolun bir oyun ve eğlence olmasından mütevellit ve bizim bu tarafını epeydir unuttuğumuzdan dolayı garip geliyor ama sporun esas amacı da bu zaten, birbirini tanımayan insanları bir şekilde bir araya getirmek. sosyal medya kullanımı sayesinde de, artık sadece kahve köşelerinde futbol birleştirici güç olmuyor, tüm dünya sahnesinde bir şekilde bir araya gelip geyik yapabiliyoruz. bunlar güzel şeyler.

tanım: inanılmaz keyif aldığım gönderme.

not: ergün penbespor

"Beşiktaş taraftarı 'Türkiye laiktir laik kalacak' dedi, Konya taraftarı 'PKK dışarı' diye bağırdı

güne soL'dan bakın – Aug 6, 11:55 AM
Beşiktaş - Atiker Konyaspor maçı öncesi siyah beyazlı taraftarlar İzmir Marşı söylediği sırada Konyaspor taraftarları ıslık çaldı

:( Konyaspor beat Beşiktaş to claim Turkish Super Cup

Atiker Konyaspor claimed the Turkish Super Cup after defeating the reigning league champion Beşiktaş 2-1 on Aug. 6