8 Ekim 2006

Tigana'yı seviyoruz

Emre ile olağan ofis sohbetlerimizden birini yaparken içimdeki söylemek istedim. Son zamanlarda Tigana ağır bir şekilde eleştiriliyor. Ama belki sezon başında gençlerde ısrar etmesi onları kazanmaya yönelik bir strateji olabilir. Belki onun yerinde olsak biz de bunu yapardık. Hele de diğer büyük takımlar benzer durumdayken, hala ligde şampiyonluk yarışından kopmamışken (!) belki o kadar da endişe etmeye gerek yok. Bu sempatik adama, son tahlilde, güvenmeye devam ediyorum efendim...

Resmi sitede Futbolcu Günlüğü

BJK resmi sitesinde yeni bir köşe açıldı. COLA TURKA ile FUTBOLCU GÜNLÜĞÜ köşesinin ilk misafiri ise Burak Yılmaz oldu.
Sözlerine, Kayseri Erciyesspor maçında alınan şanssız beraberliği anlatarak başlayan Burak, son dakikada yenilen golün üzüntüsünü hala yaşadıklarını söyledi.


Bu arada aramıza yeni katılan Faruk'a hoşgeldin, eski yazarlarımıza da hadi demek istiyorum. Arkadaşlar gelmiş geçmiş en muhteşemem Beşiktaş blogu için daha çok çalışmak gerek!

Bu arada bugün bir sempozyumda dinlediğime göre Radikal Genel Yayın Yönetmeni İsmet Berkan doğma büyüme Beşiktaşlıymış. Milliyet'in Sedat Ergin'inin, soruşturmacı gazeteciliğin önemli isimlerinden Haluk Şahin'in Beşiktaşlı olduğunu biliyordum, bugün de İsmet Berkan'ın gerçek kimliğini öğrenmiş olduk:)