24 Mayıs 2008

Defansa nihayet müdahale...

Kartal defansı sağlama aldı

Kartal defansı sağlama aldı
Beşiktaş, önümüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği Çek defans oyuncuları Tomas Zapatocny ve Tomas Sivok'un transferini bitirdi.

Bu iki oyuncu için yaklaşık 1 haftadır İtalya'da olan menajer Sinan Engin, Çek oyuncuların menajerleri ve kulüpleriyle her konuda anlaşmaya vardı. Futbolcuların bonservislerinin bu akşama kadar kulübe ulaşması beklenirken, ödenecek bedeller hakkında açıklama yapılmadı.

Engin, futbolcuların kendisine ve kulüplerine ödenecek miktarları şimdilik bildirmeyeceklerini ifade ederken, iki oyuncuyu da uygun şartlarda Beşiktaş'a kazandırdıklarının altını çizdi.

19 Mayıs 2008

Baki de gidici...

Baki çok sempatik bir adamdı. Hatta FB'yi elediğimiz Fortis Kupası maçında maç sonrası çektirdiği üçlüyü de unutmayacağım. Ama takıma fazla bir faydası oldu mu emin değilim. Yine de böyle gönderilmemeliydi...

Baki Beşiktaş'tan ayrılıyor

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA 18 Mayıs 2008
Baki Beşiktaş'tan ayrılıyor
Beşiktaş'a 2006-2007 sezonunun başında transfer olan Baki Mercimek, 2 yıl giydiği siyah beyazlı formaya veda etti.

Beşiktaş yönetimi ve teknik heyetinin aldığı karar doğrultusunda Beşiktaş ile yeni bir sözleşme yapmayacak olan Baki, artık Beşiktaş defterini kapattığını ve kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi.

...

Geride kalan 2 yılda çok güzel günler geçirdiğini ifade eden ancak takımdan gönderiliş biçiminin profesyonelce olmadığını belirten Baki Mercimek, Beşiktaş menajeri Sinan Engin'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Taraftarımızın görmek istemediği oyuncular ile yollarımız ayıracağız" açıklamasına gönderme yaparak, "Bu açıklamayı yapanlar önce kendilerine baksınlar. Taraftar onları da görmek istemiyorsa, onlarda bu takımdan gitmeliler" dedi.

Beşiktaş'tan gönderilme şeklinin profesyonelce olmadığını belirten Baki, "Beni bugüne kadar bekletip, sadece telefon ederek kadroda düşünmediklerini bildirdiler. Bu bana yapılan bir saygısızlıktı. En azından yüz yüze oturup kararlarını açıklayabilirlerdi. Son iki yılda olduğu gibi takımdan ayrılış şeklimde de gördüm ki bana hakkettiğim değeri göstermediler.

Tribüne değil sahaya adam arıyorlarmış....

Hmmm son dört yıldır sahaya diye aldığınız adamları da gördük. Hadi hayırlısı...

Tribüne değil sahaya adam arıyoruz


Tribüne değil sahaya adam arıyoruz
BEŞİKTAŞ Kulübü 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer politikalarını eleştirerek, Beşiktaş’ın tribün için değil saha için transferler yapacağını söyledi.

Kumcuoğlu, Beşiktaş’ın basit hakem hatalarından kaynaklanan puan kayıpları ile şampiyonluk yarışından koptuğunu belirterek, "Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için çalışıyoruz ve bu konuda da iddialıyız. Bizim amacımız takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcuları bir an önce takıma kazandırmak.

Kaynak