25 Aralık 2014

"Referee changes red card to yellow on fair objection of rival Beşiktaş player

Beşiktaş’s defensive midfielder Veli Kavlak hit the headlines Dec. 25 not for any great play in his side’s loss to Adana Demirspor, but a rare objection to the referee to prevent a rival from receiving a red card.

Adana Demir gives 'mighty' Beşiktaş the blues in cup
Beşiktaş's Cologne-born winger Gökhan Töre (C) vies for the ball with Adana Demirspor players during their Turkish Cup match, which the Black ..

24 Aralık 2014

"Beşiktaş 1-0 geride olmasına rağmen rakibe verilen kırmızı karta itiraz etti: Hakem karar değiştirdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Adana Demirspor arasındaki maçta Türkiye sahalarında nadir görülen bir 'fair play' örneği yaşandı. Beşiktaşlı futbolcular rakiplerine verilen kırmızı kartı ağır buldu; 1-0 geride olmalarına rağmen itiraz ederek hakeme kararını değiştirtti.

"Veli Kavlak'a teşekkür

Veli Kavlak'a teşekkür
Ciddi Haber
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan karşılaşmada rakip takım oyuncusuna gösterilen kırmızı kartın yanlış olduğunu belirterek, geri aldıran Veli Kavlak'a teşekkür etti.
Teşekkürler Veli Kavlak
TFFden Veli Kavlaka teşekkür mesajı
Hakan Söyler: Veli'nin yaptığı alışılmış bir şey değil...

22 Aralık 2014

"Beşiktaş 3-1 Akhisar: 6 game win streak takes Eagles top

Beşiktaş 3-1 Akhisar: 6 game win streak takes Eagles top
Beşiktaş beat Akhisar 3-1 at the Başakşehir Fatih Terim stadium to regain their place at the top of the table with 32 points. Cenk Tosun opened the ...

Beşiktaş runs as Fenerbahçe, Galatarasay chase
The close follow-up continues in the Turkish Super League, with no change in the top three for a fourth week in a row

"Slaven Bilic'ten itiraf: Yorulmaya başlad

Slaven Bilic'ten itiraf: Yorulmaya başladıkBeşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, 3-1 kazandıkları Akhisar maçı sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede yoğun bir maç trafiğinden geçtiklerini belirtti ve 'Artık yorulmaya başladık' dedi. Mustafa Denizli'nin 'Beşiktaş böyle giderse şampiyon olur' şeklindeki yorumuna ise Bilic, "Mustafa Hoca, üç İstanbul takımıyla şampiyon olan ve bunun formulünü en iyi bilen kişi. Biz maç maç bakıyoruz" cevabını verdi.

21 Aralık 2014

"çArşı liderleri içini döktü: Miki’li pijama içinde darbe yapmakla suçlandık!



  Neyse, bu davanın neden açıldığı belli… Gezi dolayısıyla hâkim iktidar, intikam peşinde. O günlerin en önemli direnç odaklarından biri olan Çarşı cezalandırılmaya ve bu grup üzerinden diğer taraftar gruplarına da korku aşılanmaya çalışılıyor. Lakin davanın elle tutulur bir yanı yok. Salı gecesi yandaş medyanın kalemşorları bile davanın beyhudeliğine dikkat çekmek zorunda kaldı. Benim derdim ise bu komik […]