14 Eylül 2006

CSKA Sofya maçı bugün 19:45'te

Ya bu maç da 9'da falan olsa olmaz mıydı? Fakülte yemeğinden kaçabilirsem İnönü'deyim. Bir de maça ikinci yarıda girilebiliyor mu acaba? Kapıdaki görevliler de maç başlayınca maçı izlemeye gitmiyorlar mı? Neyse, bugün öğrenmiş olucaz:)

11 Eylül 2006

Trabzonspor maçından diğer notlar

* yeni açığa özenmem sürüyor. bizden daha çok eğleniyorlar. kapalı üstte bu sefer 90 dakika tezahürat değil, kavga vardı. bir arkadaş 90 dakika ne için kavga edilir bir anlatsın lütfen. ilk golümüzden sonraki topyekün tribün tezahuratı çok güzeldi. ayrıca "tümer metin lübnan'a" da iyi gitti.
* koskocaman kapalıda bir beni mi bulur delinin biri. adam geldi benim oturduğum, daha doğrusu dikildiğim koltuğun kendisine ait olduğunu, iki yıldır o koltukta kombinesi olduğunu söyledi. abi bu adamdan başka numarasına göre oturan var mı kapalıda?
* yeni yapılan bestenin seyircilere dağıtılması iyi oldu da sanırım besteyi söyleyemedik bu sefer. saklıyorum, bir daha ki maçta baka baka söylerim artık.
* alen sahaya çıkamıyor. üçleme için yeni bir formül bulmak gerek.
* ikinci golü yedikten sonra 10 dakika oturup, ağlama moduna geçtim. sonra izlemek için tekrar ayağa kalktığımda tabelanın 3-1 olduğunu görünce, ulan a.q.ım tabelayı niye yanlış yazıyosunuz diye bağırıyordum ki yanımdaki arkadaş "abi sen otururken bir gol daha yedik" dedi:( bu adını bilemediğim arkadaşa maç boyunca yaptığı akıllı yorumlar ve ümidi ve sakinliğini koruduğu ve benim yırtınmalarıma dayandığı için teşekkür ederim.

Tigana naptın?

öyle gözüküyor ki Tigana'nın da kafası karıştı. Verkaç'daki üç yorum da, nette orada burada yapılan yorumlar da taktik bir sorunla karşı karşıya kaldığımızı gösteriyor. olaya emre el atana kadar ben yorumlara link vereyim:
* Trabzon, Beşiktaş’ı Avladı
* Mustafa Denizli acaba acele mi etti? Tigana için kara bulutlar
* Göz Göre Göre…

Efendim, maç sonrası yorumlar burada. Alpi saolsun...Gökhan Zan bence iyi konuşmuş...


Maçın klibi de burada efendim...

Ruhunuz yok sizin, ruhunuz!


Abi daha ne yapalım, oyuncularda ruh olmadıktan sonra... manisa vestel maçından sonra bu maçta da **i **tü dağıtmış bir oyuncu güruhu izledik. bize de yazık değil mi?