21 Eylül 2013

"Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 333. randevu

Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 333. randevuBeşiktaş ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları sezonun ilk derbisiyle birlikte 333. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray, üst üste alınan kötü sonuçlara son verme hedefinde.

Beşiktaş 5'te 5 peşindeİlk 4 maçını kazanan Beşiktaş, G.Saray ile yapacağı derbi maçı da kazanarak, 5'te 5 yapmak istiyor.


Enhanced by Zemanta

"Beşiktaş altın ve doları solladı

Beşiktaş altın ve doları solladıBu hafta borsa yatırımcısı kazanırken, döviz türleri değer kaybetti, altın yatay seyretti.

"Opposites clash in Beşiktaş vs Galatasaray football derby [tomorrow]



Opposites clash in Beşiktaş vs Galatasaray football derbyHurriyet Daily News
Troubled Galatasaray visits high-flying Beşiktaş in a game where Istanbul's two giants meet on the eve of different fortunes

Galatasaray: Fatih Terim To Field Different 11 Against BesiktasRant Sports
Galatasaray have a huge derby match set for this Sunday away to league-leading Besiktas. This is going to be a game where they can either cut the six-point 

20 Eylül 2013

"Beşiktaş taraftarından bir ilk; Derbi-Fest

© MEDYATAVA Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu çArşı ve Forza Beşiktaş Derneği bir ilke imza atarak hafta sonu oynanacak derbi öncesi Derbi-Fest düzenliyor. İşte detaylar...
Enhanced by Zemanta

19 Eylül 2013

ekşi sözlük'ten: beşiktaş

başka bir sözlükte güzel bir tanımlası yapılan kulübüm * * 

çok klişe tabirle kolay kolay anlaşılamayacak birşeydir beşiktaş ve beşiktaşlılık. hani derler ya 3. büyük, ezik takım, en fazla taraftar fenerbahçe ya da galatasaray. heh işte siyah-beyaz kalpler bunların hiçbirini takmaz. önemli değildir ya da birşeyleri ispat etmek zorunda değidlir. asla en iyi, en büyük olduğunu iddaa edecek gaflete düşmez sadece en çok beşiktaş'ı sever. 

"Beşiktaşlı oyuncu sosyal medya kurbanı oldu!

Beşiktaşlı oyuncu sosyal medya kurbanı oldu!
Fotospor
Açıklamada, Kutay Akpulat'ın dün sosyal medyada Beşiktaş Kulübü sporcusuna yakışmayan mesajlar attığının tespit edildiği ve gerekli görüşmeler gerçekleştirildikten sonra oyuncunun kulüple olan ilişkisinin kesilmesine karar verildiği aktarılarak ...
Attığı tweet ortalığı karıştırdı... Yollar ayrıldı

18 Eylül 2013

"Iron Maiden gibi Beşiktaş

Iron Maiden gibi Beşiktaşİlk dört hafta sonrasında siyah beyazlılar, Spor Toto Süper Ligi domine ederken, 10 yıl sonra ilk kez 4’te 4’lük bir sezon başlangıcı da yaşamış oldu.

koltuğuma yaslandım ebleh ebleh sırıtıyorum son yarım saattir. keyiflendim. sigara içmiyorum kahve ile de aram yok. ikisini de ihtiyacım varmış gibi hissediyorum şu an.

bir röportaj sırasında şöyle bir diyalog geçiyor: 

16 Eylül 2013

"15 eylül 2013 bursaspor beşiktaş maçı

ligin en iddialı şampiyon adayını belirleyen maç.

böyle bir tanım yaptıktan sonra belirtmek zorundayım ki,hasta bir fenerbahçe taraftarıyım.bunu neden söylüyorum biliyor musunuz?-çünkü bugün beşiktaş takımı, sadece bursa'yı mağlup etmedi..3 senedir beşiktaş'ı görmezden gelen,bulduğu her anda beşiktaş taraftarı ile dalga geçen, sanki kendileri 2 yıl üst üste şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş,gelene gidene 6-7 gömen takımlara sahipmiş gibi tavır takınan, fenerbahçe ve galatasaray taraftarlarını da mağlup etti.özellikle burada sadece başarı odaklı ki;(bkz: 2010-2011 sezonu spor toto süper lig) galatasaray taraftarına ayrı bir parantez açmak lazım.son günler de sol frame'i biraz dikkatli takip eden herkes görmüştür ki,ne vakit beşiktaş ile ilgili bir başlık açılsa, bu başlıklar altında zehir kusan,futbol bilgisi fm ile sınırlı galatasaylı liseli trolleri görebilirsiniz.bu başlıklar altında sürekli "ezik takım","8 taş","8jk" vb.gibi entryler girerek bir nevi "yansıtma psikolojisi" yapmaktadırlar.yazık lan..bunlar aslında beşiktaşı nasıl ciddi şampiyonluk adayı gördüklerini,nasıl beşiktaştan tırstıklarına dair en büyük delillerdir.yazık, çok yazık. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş bir takımın taraftarlarının bu denli bir özgüven kaybı içersine girdiğini görmek, gerçekten üzücü.tabi burada aklı selim olan galatasaraylı kardeşlerimi tenzih ediyorum.bu sözlerim tamamen futbol trollerine dir. 

"Bursaspor 0-3 Beşiktaş

Bursaspor 0-3 BeşiktaşBeşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek hem galibiyet serisini sürdürdü hem de gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı... Karşılaşmada uzatma dakikaları gösterilince Bursaspor Teknik Direktörü Daum sahayı terkedip soyunma odasına gitti. Alman çalıştırıcı 1 dakika sonra geri döndü.

"Biliç devrimi devam ediyor

Bu maçı özel kılan bir çok şey vardı maç öncesinde. Her şeyden önce iki kulüp taraftarları arasında yıllardır süren husumetin artık bu kez yumuşama ihtimali vardı. Ama yanılmışım; maçın hemen önünde tekbir getirilerek bir linç ortamı yaratıldı tribünlerde yine.

"'Dört dörtlük' Beşiktaş

'Dört dörtlük' Beşiktaş
Radikal
Kartal hız kesmiyor. Siyah-Beyazlılar zorlu Bursaspor deplasmanını 3-0'lık galibiyetle geçerek 'Dörtte dört'le liderliğini sürdürdü. 'Dört dörtlük' Beşiktaş. Haber: BAĞIŞ ERTEN / Arşivi. Bundan iki yıl kadar önce, ortada ne 3 Temmuz ne de Gezi varken, ...
Bursaspor Beşiktaş maç sonucu golleri ve özeti
(Bursaspor-Beşiktaş) Şair Bilic Şiir Beşiktaş
Bursaspor Beşiktaş maçı özeti golleri izle 0-3 (Beşiktaş Bursa maç ...
 - -

"Olimpiyat rekortmeni

Olimpiyat rekortmeni4’te 4 yaparak lige fırtına gibi giren Beşiktaş, bu arada kendisine ait bir çok rekoru ya kırdı veya egale etti.

"Stoch kendini aştı!

Stoch kendini aştı!Stoch, 6 maçta 4 gol, 3 asistle kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı.

"Kartal, koşu rekoru kırdı

Kartal, koşu rekoru kırdıBursaspor’u 3-0 yenerek, 4 maçta 4 galibiyet elde eden Beşiktaş, istekli ve arzulu futboluyla da alkış alırken, yeni bir rekora imza attı.

"Beşiktaş'ta moralleri bozan sakatlık

Beşiktaş'ta moralleri bozan sakatlıkBeşiktaş, genç orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'tan gelen sakatlık haberi ile sarsıldı.