26 Ekim 2013

"Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçı özeti! 3-3

Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçı özeti!
Samanyolu Haber
Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçı adeta nefes kesti. Maç 3-3 sona erdi. İşte Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçının özeti burada... Süper Lig'in 9. hafta maçında Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş 3 - 3 berabere kaldı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve ...
Akhisar Belediyespor 3-3 Beşiktaş
Kartal irtifa kaybediyor!
El Clasico kıskanır!

Kartal yine teklediSpor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyesporla 3-3 berabere kalarak galibiyet sevincini yine erteledi.

22 Ekim 2013

Hükmen mağlubuz..Olaylı derbide karar

Olaylı derbide karar
ntvmsnbc
Olaylı derbide karar. Türkiye Futbol Federasyonu, yarıda kalan Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili kararını açıkladı. Federasyon, derbiyi 3-0 sarı-kırmızılı takımın lehine tescil etti. İlişkili fotoğrafları göster. NTV Spor. Güncelleme: 17:20 TSİ 22 Ekim. 2013 Salı.
İşte Süper Lig'de yeni puan durumu
TFF Beşiktaş-Galatasaray maçı kararını açıkladı
Ve o karar açıklandı! G.Saray hükmen galip...

20 Ekim 2013

ekşi sözlükten: ibrahim toraman

takımdaki geleceği (kadroya girmesi, kadro dışı kalması vs.) taraftarın büyük çoğunluğunun sikinde bile olmamasına rağmen, ısmarlama haberlerle beşiktaş'ta yeni kriz, ooo büüyük olay var, beşiktaş yanıyor yetişin komşular algısı yaratılmak istenen tam otomatik mikser. şunu savunanlar bir düşünsün bakalım, senelerdir bu kulüpte nasıl oldu da futbolcunun, hocanın, yöneticinin sıçtığı bokun rengi bile anında basına sızdırıldı. sene başında fernandes kulübün içinden yalan haberler yaptıran takım arkadaşlarımız var derken, önder özen geldikten ve bu adam kaptanlıktan fiilen çekildikten sonra hazırlık maçları sonunda ısrarla oyun,takım, sistem hakkında değil de, toraman nolacak, kaptan kim olacak temalı sorularla biliç sorgulanırken, daha sonra nasıl oluyorsa tekrardan kaptanlık bu adamın eline bırakılıyorken, hocanın görüşü bir anlamda hiçe sayılıyorken de mi farkedemediniz olanları?