12 Mayıs 2018

"Beşiktaş'a 6.5 milyon dolarlık müjde!


İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, Beşiktaş Kulübü'nün, bir dönem stadın reklam alanlarını pazarlayan, bir taksitin zamanında yatırılmamasını gerekçe göstererek icra yoluna giden Aktif Reklam'a borcunun olmadığına karar verdi.

"Come to Beşiktaş başlıyor


Come to Beşiktaş başlıyor
Gelecek sezon da Şenol Güneş ile devam edecek olan siyah beyazlılar, tecrübeli hocanın istediği yıldızları yakın takibe aldı.

"Ünlü dönerciye 'Come to Beşiktaş' davası


BEŞİKTAŞ Spor Kulübü, “Come to Beşiktaş” sloganı için marka tescili başvurusunda bulunan Bereket Döner Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye marka tescilinin iptali için dava açtı. Bir çok farklı kişinin Beşiktaş’la özdeşleşen bu sloganı kullanmak için Türkiye Patent Enstitüsü’ne başvurduğunu belirten Beşiktaş, ihtiyati tedbir talebinde bulundu.

10 Mayıs 2018

"Sosyal Medyada Negatif Yorum Şampiyonu Fenerbahçe, Pozitif Yorum Şampiyonu Beşiktaş


Sosyal CRM ve sosyal veri analizi şirketi Adba International, The Brand Age Dergisi için 1 Eylül 2017 - 1 Nisan 2018 aralığını baz alarak hazırladığı raporda Türk futbolunun 3 lider kulübü Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin sosyal medya performansını değerlendirdi. Kulüplerin, futbolcuların, teknik direktörlerin, kulüp başkanların ve stadyumların analizi sosyal medyaya nasıl yansıyor?

7 Mayıs 2018

"Tepkiler çığ gibi büyüyor! Beşiktaşlı taraftarlardan Finansbank'a boykot!

Tepkiler çığ gibi büyüyor! Beşiktaşlı taraftarlardan Finansbank'a boykot!
Finansbank yöneticisi olduğu belirtilen Murat S. isimli şahıs ve çevresindeki arkadaşlarının Şenol Güneş'e gönderme yapmak amacıyla başı sargılı bir şekilde tribünlerde yer alması sonrasında Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan önemli bir çağrı yaptı. Siyah Beyazlı taraftarlar Murat. S isimli şansın bu ...