14 Şubat 2014

"Besiktas's new stadium to produce electricity

Besiktas's new stadium to produce electricity
Besiktas football club is one of the most successful in Turkey. ... the Chairman ofBesiktas, Fikret Orman, said, “Vodafone Arena has many innovation

"slaven bilic

manuel fernandes'i son iki lig maçında yedek kulübesinde oturtarak bir taşta birden fazla kuş vuran teknik patron. bu tavrıyla gerekli kişilere gerekli mesajları göndermiştir;

1- sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan fernandes'e:"sana muhtaç değiliz, sensiz de gayet iyiyiz, gidersen ekime kadar..." mesajı..
Enhanced by Zemanta

12 Şubat 2014

"11 şubat 2014 kasımpaşa beşiktaş maçı

iptal edilen maç sırasında cezalı olan oyuncuların bu maçta oynatılabileceğini zaten tee 1 ay evvel söylemişti tff. şaşırmaya gerek yok.

skandal mı? allahına kadar.

yıllar evvel fenerin, beşiktaşın şampiyonluğunu net çaldığı sezon hatırlarsanız rize maçı 1-1 devam ediyordu. kural hatası 80lerde yapılmıştı sanırım. 

"'Beşiktaşlılık duruşu' pozu

'Beşiktaşlılık duruşu' pozuFenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların "duruş" fotoğrafları sonrasında bir maç sonu fotoğrafı da Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekipten geldi.

"Kasımpaşa-Beşiktaş 11.02.2014

Tekrarlanan maçta Beşiktaş Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Maç çok sert başladı diyebiliriz ancak İlk yarı bitmeden Beşiktaş 3-0'ı Almeida, Franco ve Veli'nin golleriyle buldu.

Öncelikle Serdar hakkında konuşmak istiyorum. 49. dakikada çok gereksiz bir şekilde ikinci sarıdan kırmızı kartı görmesi vurdumduymazlıktır. Serdar'a Beşiktaş yanlış hatırlamıyorsam 2.5 milyon Euro'luk bir bedel ödedi ancak bu oyuncu 2.5 milyon Euro'luk bir oyuncu değil. Bu kadar faul yaparak oynamaya çalışmasının sebebi mücadele ettiğini göstermekse birinin ona yaptığı şeyin mücadele olmadığını söylemesi gerekir.

11 Şubat 2014

"Kasımpaşa 0-3 Beşiktaş

Kasımpaşa 0-3 BeşiktaşSpor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve kural hatası nedeniyle iptal edilen maçın tekrarında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk oluyor

9 Şubat 2014

"Fikret Orman'ın İbrahim Kızıl'a öfkesi dinmiyor

Fikret Orman'ın İbrahim Kızıl'a öfkesi dinmiyorBeşiktaş'ın Cenk Tosun transferi ve Gaziantepspor galibiyeti sonrası Başkan İbrahim Kızıl'ın "At hırsızı gibi poz verdiler" sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Beşiktaş başkanı Fikret Orman ise Kızıl'a sert yanıtlar vermeyi sürdürüyor.