30 Aralık 2017

"Beşiktaş JK Müzesi Kronolojik Sunumu ve Dijital Uygulamalarıyla Öncü

Beşiktaş JK’nın Vodafone Park içerisinde yer alan müzesi hem tarihi bir anlam taşıyor, hem de Beşiktaşlıların kültürünü ortaya koyuyor. Örneğin 25 yıl önce Milli Takımı temsil etmesi için görevlendirilen Beşiktaş, sadece kendisini düşünmüyor, Fenerbahçeliler ve Galatasaraylıları da davet ediyor. Yani Süleyman Seba ile de hatırladığım, böylesine alçak gönüllü ve hoş bir tarih temsil ediyorlar.

29 Aralık 2017

"Social media frenzy over Beşiktaş coach’s ‘last look’ at striker Cenk Tosun amid reports of Everton transfer


Beşiktaş coach Şenol Güneş’s emotional gaze at Cenk Tosun, after the striker found the net in a Turkey Cup game late on Dec. 28, has heated up rumors that Tosun will sign with English Premier League club Everton.

"Vodafone Park'ta o an! Cenk Tosun veda eder gibi...

Everton'a transfer olacağı konuşulan Cenk Tosun, Osmanlıspor maçı öncesinde veda eder gibi taraftarları selamladı.


Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun'un Everton'a 25 milyon Euro karşılığında transfer olacağı iddiaları güçlendi. İşte Siyah beyazlı ekibin bugüne kadar yüksek bedelle sattığı isimler...

28 Aralık 2017

"Şenol Güneş: "Bugün hangi takımla çıksak 2-1 kaybederdik"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyun üstünlüğümüz vardı ama skor üstünlüğümüz olmadı. İlk yarıda kaybedilen puanların sorumlusu benim" dedi.

"Everton agree £25m deal with Besiktas for Turkey striker Cenk Tosun

Everton agree £25m deal with Besiktas for Turkey striker Cenk Tosun
Everton have agreed a £25m deal with Besiktas to sign Turkey striker Cenk Tosun, with the 26-year-old set to sign a four-and-a-half year contract when the transfer window reopens on 1 January. Despite an unbeaten run of seven matches that has pulled them clear of the relegation battle since Sam ...