1 Ağustos 2013

FK Cukaricki ile 0-0 berabere kaldık..

Beşiktaş'tan sessiz provaBeşiktaş, Avusturya kampında oynadığı 5. hazırlık maçında FK Cukaricki ile 0-0 berabere kaldı.

"Atiba Hutchinson finalizes lucrative move to Turkey's Besiktas

Atiba Hutchinson is moving to Turkey to join Besiktas after the Istanbul-based club announced on Wednesday it has signed the Canadian midfielder.

30 Temmuz 2013

taraftarından bu kadar kopuk bir yönetimden ne beklenirdi? "Taahhütname 10 yıldır var ama...

Beşiktaş Kulübü: Taahhütname 10 yıldır var ama...Beşiktaş Kulübü'nün, kombine alan taraftarlarına imzalattığı taahhütnamede yer alan "Toplumsal, siyasi ve ideolojik olaylara sebebiyet verecek şekilde veya bir kişiyi veya grubu veya zümreyi hedef alacak şekilde hakaret etmeyeceğimi, hakaret içeren sloganlar atmayacağımı..." maddesi hakkında siyah beyazlı kulüpten açıklama geldi: "Taahhütname 10 yıldır var ama her yıl güncelleniyor

"Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta

Atiba Hutchinson Beşiktaş'taBeşiktaş, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki oyuncunun transferinden bir süre önce vazgeçen siyah beyazlı yönetim, Biliç'in yoğun ısrarı üzerine Atiba'yı renklerine kattı.

28 Temmuz 2013

"Beşiktaş to receive $90 million from Vodafone deal: Reports

Beşiktaş to receive $90 million from Vodafone deal: ReportsHurriyet Daily News
According to reports, Beşiktaş's new stadium, which is planned to be built on the location of İnönü Stadium, its current home, will be named “Vodafone Arena.”

Saints 3-1 Beşiktaş: Report

Saints 3-1 Beşiktaş: ReportSouthampton FC
The game began to a soundtrack of incessant noise from the travelling Beşiktaş fans, although the 50-or-so Saints supporters present certainly did their best to