12 Nisan 2007

Yönetimden taraftara teşekkür

Beşiktaş Kulübü, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe karşısındaki centilmence desteklerinden dolayı siyah-beyazlı taraftara teşekkür etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan taraftara yönelik açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Fenerbahçe ile oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, sağduyulu ve centilmence hareket ederek Beşiktaşlılık duruşunu bir kez daha tüm Türkiye'ye gösteren, fair-play çerçevesinde takımımızı muhteşem bir coşku ile destekleyen ve bu örnek tavrı ile tüm spor kamuoyunun takdirini kazanan büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

Sizlerin alkışı hak eden müthiş desteğiniz ile hem ligde hem de Fortis Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonra da her şartta, aynı centilmence tavrınızı sürdüreceğinizi, sahada terinin son damlasına kadar mücadele ederek bizleri mutlu sona ulaştıracak olan takımımıza aynı desteği vereceğinizi biliyoruz. Şampiyonluklar bizleri bekliyor, hadi hisset!”

VIA

Hiç yorum yok: