11 Kasım 2006

ne yani format mı atalım?

Çarşı herşeye karşı, bugün "sosyete" ye de karşı çıktı.

Eğer biz kapalıdaki taraftarların bi tarafınız yiyosa kapıdan kaçmayın vs gibi tehditi ile yeni açık'tan çıkmaya korkuyorsak, eğer çıktıktan sonra Alen refakatine "sağ salim" köy içine getiriliyorsak, eğer numaralı tribün "satılmış çarşı" diye bağırıyorsa yönetim bu kez hakketten çuvallamıştır.

Yıllardır cayır cayır takımı destekleyen kapalı tribünün efendilerine, çekirdek çitleyerek maç izleyen taraftar grubu küfür ediyorsa, beşiktaş taraftarı gelip geçici yönetimler yüzünden birbirine düşmüşse, dolmabahçe'de deplasman takımını değil de karşı tribüne dayak atmak için bilendiyse siyah-beyaz yürekler, affedin boku yedik demekdir.

kimse, "ruhumuz burada" yazısına doğru bu kadar ağır bir şekilde küfür edemez. buna kimsenin hakkı yok. daha 10. dakikada gol yiyen kaleci, hatalı da olsa siyah beyaz forma giyerken, ona her top geldiğinde ıslıklamak, protesto etmek ve ona moral vermeye çalışıp olası ikinci bir hata yapmasını engellemeyi güden taraftara "ayar" vermeye kalkamaz. bugün benim taraftar olarak utandığım ender günlerden birisidir.

bu sezon, şeref bey stadında misafir takımları kendi takımımızdan daha çok alkışlamaya mecbur kalsakta, başarıyı çeken iki at vardır: sabır ve azim...

Hiç yorum yok: