27 Ekim 2006

UEFA'dan Tebrik

Ulan İşinize gelince holiganız dimi...
Koskoca hafta boyunca kimse yazmadı üstelemedi
İlla UEFA tebrik edince haber oluyoruz Hürriyet ve Sabah gazetelerine
Boşuna demedik bütün basın traş, Forza Beşiktaş diye, burun...
Tottenham maçında taraftarın gösterdiği fair play ve stattaki mükemmel organizasyon nedeniyle UEFA, Beşiktaş'ı tebrik etti. UEFA, Tottenham maçındaki güvenlik tedbirleri ve stattaki başarılı organizasyon nedeniyle Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür etti. İnönü Stadı'nda oynanan, güvenlik, organizasyon ve maç bitiminde seyircinin Totenham'ı alkışlamasıyla olaysız son bulan karşılaşma, UEFA'da büyük takdir topladı. Güvenlik Sorumlusu Willie Mc Dougall, özel olarak siyah beyazlı kulübe gönderdiği bir mektupla Beşiktaş'ı tebrik etti ve övdü. Maçtaki herşeyi mükemmel olarak değerlendiren Mc Dougall, "Beşiktaş seyircisi stada müthiş bir atmosfer kattı. Maç sonucu ne olursa olsun Tottenham'ı alkışlamaları gecenin en güzel olayıydı. Bundan etkilendim. Herkes Beşiktaş-Tottenham maçına Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı tedirgin bakıyordu. Ancak hayatımda yaşadığım en güzel organizasyonlardan bir tanesiydi. Tebrik ve teşekkür ediyorum" ifadesini kullanmış...
Asıl değinilmeyen ve atlatılan olay ise italic bold olandır. "My thanks to the Club, all Safety and Security Personnel but above all to your supporters for a tremendous experience."
Kulüp çok birşey yaptı da sanki.

1 yorum:

Erkan Saka dedi ki...

bu siteyi kurarken ilham aldığım ve bu arada bizi pek sevmeyen The round ball in Ankara'dan bir yazar bile bize tebrik etti:)
http://ankarafootball.blogspot.com/2006/10/first-for-round-ball-in-ankara.html